*Nettavisen* Nyheter.

Stem på «Årets navn» i Vestre Aker og Ullern!

Her er de nominerte: Eystein F. Husebye, Espen W. Andresen, Erik Heim og Else Espeland.

Hvem fortjener tittelen «Årets navn» i Ullern og Vestre Aker, fra året som gikk? Nå kan du stemme på din favoritt!

OSLO: For fjerde gang skal Ullern Avis og Akersposten sammen med leserne kåre Årets navn i bydelene Ullern og Vestre Aker. Mange gode navn ble foreslått, og nå har juryen plukket ut fire kandidater som du kan stemme på. her kan du lese mer om hver enkelt av dem.

Du kan gi din stemme i bunn av artikkelen.

Espen W. Andresen

Espen

Han er den forholdsvis nye lederen av Vestre Aker Frivillighetssentral. Andresen brenner for frivillighet og å synliggjøre sentralens mange tilbud. Han har blant annet fått på plass en frivilligbuss, arrangert 17. mai-brunsj og fått sentralen ut på Facebook.

Andresen mener de frivillige er selve ryggraden i Vestre Aker Frivillighetssentral og at ingen ting ville lykkes uten deres gode innsats og hjelp.

– Jeg ønsket meg en jobb hvor jeg virkelig kunne bruke meg selv og i tillegg gi noe tilbake til andre mennesker. Det er på ingen måte sånn at jeg ønsker å snu opp-ned på alt her. Det skal fortsatt drives i Stein Brubaks ånd, men likevel på min måte, sa Espen W. Andresen i sitt første intervju med Ullern Avis Akersposten i mars i fjor.

Else Espeland

Else

Hun ga seg i fjor som museumsleder ved Bogstad gård etter 16 år i sjefsstolen. 19. juni 2011 inviterte Bogstad Stiftelse til mottakelse, og Espeland mottok da H.M. Kongens fortjenestemedalje i sølv.

Espeland har jobbet hardt for en avklaring rundt organiseringen av Bogstad gård som en del av Folkemuseet.

– På Bogstad har vi en selvstendig drift og økonomi, og vi har tidvis strevet økonomisk. Det har kommet lite støtte fra det offentlige. Målet er nå at vi knyttes tettere til Folkemuseet, og det blir derved en endring av de økonomiske forhold. Jeg har store forhåpninger rundt året 2012, det har vært lærerikt så langt, men nå var det duket for å la noen andre overta, sa Espeland i sitt intervju med Ullern Avis Akersposten i fjor sommer.

Eystein F. Husebye

husebye

Han er nominert for sitt engasjement for Vinderenkrysset, som tidligere er kåret til farligste kryss i Oslo vest i vår avis.

I fjor vår presenterte han en oppsiktsvekkende løsning for krysset, hvor bilene blir ført i tunnel under T-banen og hvor området blir åpnet opp til gågate. I mer enn to år har jobbet med forslaget til løsning, som har forbløffet politikerne i rådhuset og bydelen. Forslaget er til utarbeidelse parallelt med Bymiljøetatens forslag til å legge T-banen under bakken.

Husebyes forslag kan gjennomføres raskt og til en brøkdel av prisen for å legge banen under bakkeplan. Husebye er leder av Naturvernforbundet Oslo vest og har engasjert seg i en rekke saker for å bevare naturverdier, blant annet i forbindelse med utviklingen av Tryvann skisenter, Holmen-kollen-utbyggingen og boligutbygging i Voksenkollen.

Erik Heim

heim

Han har hele sitt liv vært aktiv i lokalmiljøet på Ullern. Først som idrettsutøver i Liull og Bestum IF, deretter fra sent i tenårene og til dags dato i tillegg innehatt de fleste administrative verv, først i Liull og Bestum, deretter i Ullern idrettsforening.

Han er i dag leder i Ullern I.F. noe han har vært i mange år.

I tillegg til idretten har han viet sitt liv til Lions, noe han for noen år siden fikk bevegelsens høyeste utmerkelse for. Han er fortsatt aktiv der.

«Som om ikke dette er nok, har han i mange år vært aktiv i Ullern menighetsråd, noe han fortsatt er,» skriver en av de som har foreslått Erik Heim som kandidat til Årets navn 2011.

DittOslo.nos/skjeriOslo.nos brukerbetingelser: http://dittoslo.no/diverse/brukerbetingelser-1.6451098

Spre gjerne saken på Facebook og Twitter, og send link på epost til kjente og kjære, slik at flest mulig får sjansen til å stemme!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.