RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på årets navn!


 
 
Bli med og stem på Årets navn for bydelene Ullern og Vestre Aker!

Da er det klart hvem som er finalistene i kåringen av Årets navn 2008! Nå er det du som leser Ullern Avis Akersposten som skal få avgjøre hvem som er den verdige vinneren.Mange gode forslag har kommet inn til oss i redaksjonen, på ulike personer som på sin måte har satt preg på lokalmiljøet på en positiv måte. Det har ikke vært helt enkelt å velge ut kandidater, fordi vi måtte velge bort flere gode kandidater. Vi er likevel trygge på at de som står igjen, alle er verdige kandidater til Årets navn 2008!
Den som 30. januar kl 12 har fått flest stemmer, vi få et synlig bevis på utmerkelsen, sammen med en gavesjekk på kr 5.000 gitt av Røa Handel (Bydel Vestre Aker) og Møller Bil Skøyen (Bydel Ulern). Disse pengene skal vinneren gi videre til et godt formål.Stem på Årets navn 2008 i Bydel UllernStem på Årets navn 2008 i Bydel Vestre Aker

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere