RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på Årets navn!


 
 
Bli med og stem på årets navn i bydel Nordre Aker her!

Da er det klart hvem som er finalistene i kåringen av Årets navn 2008! Nå er det du som leser Nordre Aker Budstikke som skal få avgjøre hvem som er den verdige vinneren.Det er bare mulig å stemme én gang. Av alle som stemmer, trekker vi ut fem vinnere som får fem Flax-lodd hver. Vi må ha mottatt din stemme innen fredag 30. januar kl. 12.00.


Vinneren presenteres i avisen torsdag 5. februar.
Rannveig Berge

Rannveig Berge
Berge er kjent for mange, noe som gjenspeiler seg i antall nominasjoner, gjennom Havnabakken barnehage, der hun har jobbet i ni år. Berge bor selv ikke i Nordre Aker, men gjør mye for lokalmiljøet i bydelen. I seks år har hun ledet Nordberg barnegospel (BAGO) der 120 barn mellom 4 og 11 år ukentlig får utfolde seg musikalt. I tillegg leder Berge Megakoret, som i regi av bydelen samler alle 250 5. klassinger i gamle Bydel Sogn en gang i måneden. Kjempekoselig og overraskende, sier Berge om nominasjonen. Jeg kommer i kontakt med mange av bydelens barn og deres foreldre.

Erik Skei

Erik Skei
Som leder av Foreldrenes Arbeidsutvalg (FAU) på Grefsen barneskole, har Skei vært en aktiv pådriver for at skolen, som ble vedtatt utbygget, også skulle få totalrehabilitert de gamle bygningen. xI 2008 var han frontfiguren i den historiske Foreldreaksjonen for skoler i Nordre Aker, som samlet FAU-representanter fra alle bydelens barneskoler i et felles krav om at bydelens barn skal ha skoleplass i bydelen. Det er hyggelig å bli nominert. Det skjer såpass mye viktig både på Grefsen og i hele Nordre Aker, og jeg håper vi kan bidra med gode løsninger til skolesituasjonen.

Ellen Rydningen

Ellen Rydningen
Rydningen har i mange år deltatt aktivt i frivillighetsarbeidet på Ullevål Hageby seniorsenter. Hun har et brennende engasjement for bydelens eldrebefolkning, og tar ofte ordet overfor lokalpolitikerne i bydelsutvalget. I 2008 har Rydningen med flere engasjert seg for den fremtidige bruken av Berg gård, som Oslo kommune kjøpte i fjor. Kjempemorsomt, og rørende, å bli nominert. Jeg står på selv om jeg er gammel. Det er mange som klager, men da sier jeg: Still opp og gjør noe med det da vel! 2008 har vært et slitsomt, men morsomt år, sier Rydningen.

Håvard Vederhus

Håvard Vederhus
I 2008 ble Vederhus som 18-åring valgt til tidenes yngste leder av Elevorganisasjonen, som skal forsvare norske skoleelevers rettigheter. Han har i året som gikk markert seg på den nasjonale arenaen i skolepolitiske spørsmål. Vederhus er tidligere leder av Elevorganisasjonen i Oslo, og bor og har vokst opp på Kjelsås. Det er kjempemorsomt og smigrende med en slik nominasjon. Det viser at arbeidet vi gjør nasjonalt og lokalt blir lagt merke til! sier Vederhus.
Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere