Gå til sidens hovedinnhold

Stem på Årets navn

Bli med og stem på årets navn

Da er det klart hvem som er finalistene i kåringen av Årets navn 2008! Nå er det du som leser Ullern Avis Akersposten som skal få avgjøre hvem som er den verdige vinneren.Guro Knudsen

Guro Knudsen
Er jeg nominert? Så kult! Det er veldig koselig å høre. Jeg setter veldig stor pris på dette, sier Røa-spiller Guro Knudsen. Hun har lagt bak seg et år hvor det skjedde mye. Ja, jeg sitter igjen med en god følelse. Vi oppnådde de fleste målene, unntatt å gå videre i europacupen. Men i år SKAL vi klare det, sier den blide trønderen. Knudsen fikk Kniksen-prisen for beste kvinnelige fotballspiller i fjor. Som en av de sentrale spillerne på dobbeltmester Røa, markerte hun seg sterkt i fotballåret 2008. Kant-spilleren gjorde seg også bemerket utenfor banen. I forkant av sommerens OL i Beijing, var hun med på å fronte en Amnesty-kampanje. En kampanje som vil legge press på de kinesiske myndighetene for å frigjort fire kinesiske aktivister. Medisinstudenten som kom fra Kattem i 2006, er ikke redd for å flagge sine meninger i det offentlige rom. Det blir vanskelig ikke å gjøre noe når slike ting foregår i et land som skal holde OL, og spesielt når dette skjer på grunn av OL. For meg ville det ha blitt passivt å ikke si fra, sa hun til Akersposten i fjor vår.

Paal Espen Hambre

Paal Espen Hambre
I fronten for motstanderne til kunstisbane på Bogstad har Paal Espen Hambre stått i 2008. Den aller mest omtalte saken i Ullern Avis Akersposten i 2008 var planene om kunstisbane. Både for og imot har meningene vært mange, og følelsene har vært sterke. Naboaksjonen mot kunstisbane ble stiftet i fjor, og her har Paal Espen Hambre vært aktiv. Engasjementet har blant annet vist seg gjennom mediene, både som intervjuobjekt og ivrig debattant. Han er en av de fem nominerte til Årets Navn 2008, og Hambre reagerer slik på at han er nominert: Min umiddelbare kommentar er: Veldig hyggelig, men helt uventet. Når det er sagt, er det nok mange flere som i større grad enn meg har fortjent å bli nominert som årets navn i bydelen, sier Paal Espen Hambre til Ullern Avis Akersposten.

Stein Brubak

Stein Brubak
Leder i Vestre Aker frivillighetssentral, Stein Brubak setter stor pris å bli nominert. Det var da veldig hyggelig, m jeg si. Godt å vite at folk vet om oss, sier Brubak. Han innrømmer gjerne at han er litt PR-kåt. Det må vi være. Vi trenger å synes og vi trenger at folk vet om oss. På den måten får vi støtte, sier ildsjelen. Han har lagt bak seg et produktivt år. Brubak har hatt ansvaret for flere innsamlingsaksjoner. Det er blitt samlet inn klær til et barnehjem i Polen. Og til Ukraina ble det sendt avgårde to bilass med diverse utstyr. I tillegg har Brubak selvfølgelig vært høyt og lavt for frivillighetssentralen. Brubak var med på å ordne nok en hyggelig julaften på Hovstua. Han ga også ut en jubileumsbok for Vinderen skoles kor og musikkorps. Det var fint å bli ferdig med boken. Generelt har det vært fantastisk å få hjelpe så mange mennesker. Særlig var julaften veldig hyggelig. Veldig hyggelig å feire julen sammen med så takknemmelige mennesker, sier hverdagshelten Brubak.

Bo Callander

Bo Callander
Bo Callander lanserte ideen om et Bogstad Vinterparadis, en kunstisbane på driving rangen på Bogstad golfbane. I 2008 har han frontet prosjektet i mange sammenhenger med glødende engasjement. I året som gikk fikk kunstisbanen politisk støtte fra alle partier og 10 millioner kroner fra Oslo kommune. Det er overraskende å bli nominert, fordi jeg har ikke fått til banen ennå. Det er veldig hyggelig at jeg blitt fremmet som kandidat til årets navn, sier Callander og fortsetter: Blant så mange dyktige ildsjeler og så mange mennesker som har gjort en positiv jobb for at Røa og Vestre Aker skal bli et godt sted å bo for unge og gamle. Nå må vi få til tunnel og trivselsbad og mange andre gode tiltak. sier Bo Callander til Ullern Avis Akersposten.

Karoline Herlofsen

Karoline Herlofsen
Karoline Herlofsen kom som en virvelvind inn i Røatunnelen og fikk tunnelsaken skikkelig på dagsorden igjen. Røa Vel er hennes plattform, hvor hun kastet seg inn i arbeidet med tunnelsaken. I fjor fikk regjeringen overrakt 10 000 underskrifter til støtte for lang Røatunnel etter en stafett som gikk fra det planlagte innslaget i Griniveien til Stortinget. Her deltok alt fra lokale ildsjeler til kjendiser og sentrale politikere. Røatunnel står nå øverst på prioriteringslisten i Oslopakke 3. Karoline Herlofsen er svært overrasket over nominasjonen. Tuller du? Nå ble jeg helt satt ut. Så fantastisk hyggelig å bli nominert, med tanke på hvor mange flotte ildsjeler det er i Vestre Aker, sier Herlofsen til Ullern Avis Akersposten.
Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar