Stem på årets russebuss!

Du kan være med å bestemme.

Du kan være med å bestemme.

Hvilken av årets russebusser er den feteste? Det kan DU være med å bestemme! Gi din stemme her.

NORDRE AKER: I år som i fjor kårer Lokalavisene Oslo byens kuleste busser. Fra forrige uke har det strømmet inn med bilder. Her er en oversikt over alle de nominerte. Vi kårer seks delvinnere og en hovedvinner i hele byen!


Atlantic

Atlantic
Atlantic er en gjeng med seilere fra Vang, Ullern, Berg, OHG, Pers. Konseptet er basert på den svenske seglarveckan. Guttene har bygget om bussen selv fra rutebuss, og baren er for eksempel i teak.


Blame it on the booze

Blame it on the booze
Som alltid så sparer man kremen av kaka til slutt, og russekonsepter er intet unntak! Bussmedlemmene har holdt på hemmeligheten lenge, men nå har de endelig tid til å slippe herligheten ut!
Som et ekstra kick slipper de busslåt, introfilm og konsept samtidig så ta en titt her for å grave deg litt inn i deres hemmeligheter og hva deres russetid vil bringe!

Break the ice

Break the ice
Rewind '09 spoler tilbake til istiden, og er nå klare til å heat it up! Vi har nå blitt Break the ice '09! Selvom snøen mest sannsynlig vil forsvinne før russetiden, kommer den sterkt tilbake når vi ruller i Oslos gater! Kle dere godt, og forbered dere på en tur dere neppe vil glemme!
Vi er 19 jenter fra Lambertseter, Elvebakken og Berg, men vi har også innslag fra Ulsrud, OHG og Manglerud.

SE FLERE BILDER:

href="http://www.nordreakerbudstikke.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=NU&Dato=20090505&Kategori=NYHETER&Lopenr=468921977&Ref=PH">Break the ice


Fatboy

Fatboy
Fatboy ruller over fra smilende thaier og drømmer seg bort til den amerikanske highwayen Route 66. Deskal leve livet som HARDBARKA BIKERE og eazy ride rundt i Oslo's gater, til Stavanger og Hellerudsletta! Russetiden skal leves fullt ut siden de kjører highway to hell..
Navnet stammer fra den legendariske Harley sykkelen FATBOY som rullet for første gang i 1990. Bussen er i tipp topp stand, og det kan fort være de som står å sperrer inngangen til Tryvann, men ingen fare, de kickstarter den.


Folkevogn

Folkevogn
Når du hører felespill og folkemusikk dure så vet du at det er folkevognen som kommer rullende! Jentene er fra Ullern, Handelsgym og Fagerborg, med tilskudd fra Pers, Nissen, OPG og Berg. De vil i sin Folkevogn ta deg meg til de gode gamle folkeeventyrene, mens de spiller folkemusikk og byr opp til folkedans i Norges tradisjonelle folkedrakter.

SE FLERE BILDER:

href="http://www.nordreakerbudstikke.no/apps/pbcs.dll/gallery?

Avis=NU&Dato=20090505&Kategori=NYHETER&Lopenr=299714924&Ref=PH">Folkevogn


Hulkamania

Hulkamania
Jentene fra Bjerke, Pers og Berg ville være litt tøffe. De går derfor i ringen som wrestlingteamet til Hulk Hogan i russetiden.

SE FLERE BILDER:

href="http://www.nordreakerbudstikke.no/apps/pbcs.dll/gallery?

Avis=NU&Dato=20090505&Kategori=NYHETER&Lopenr=942332617&Ref=PH">Hulkamania


Høneblund

Høneblund
Høneblund'09 er klare for russeåret 2009 med en DEILIG buss! De er blanda av litt søtt og litt salt(Jenter og gutter) og alle bor i oslo. Russen går på skoler fra Etterstad, Sogn og Stovner!

Kamikaze

Kamikaze
Vi er 22 gutter, "hyppe på pot og mus", som nå skal kjøre KAMIKAZE inn i russetiden, og skal bidra med vårt for å sørge for at det blir den beste NOENSINNE! Vi er bussen med det villeste inneanlegget og innelyset.

Lockdown

Lockdown
Lockdown består av 25 jenter stort sett fra Nordre Aker, med konseptet fengsel! - Vi er ingen satsebuss, og har holdt et relativt lavt budsjett, men vi er utrolig fornøyde med resultatet, skriver jentene i en epost til Nordre Aker Budstikke. De har tatt mugshots av alle jentene hjemme hos bussjefen og brukt det som dekor i bussen. Alle jentene går også med håndjern på buksa.

SE FLERE BILDER: Lockdown

Mardi Gras

Mardi Gras
Mardi Gras er den tidligere Reveal-bussen, og jentene stammer Ohg, Opg, Wang, Noroff, Heltberg, Grefsen, Sogn, Dønski og Treider! God spredning med andre ord. Mardi Gras kommer fra New Orleans og er et karneval/ parade som er et av de mest berømte karnevallene i verden. Mardi Gras varer i seks uker og er da også et av karnevallene som varer lengst.

Nascar

Nascar
En gjeng med gutter fra Berg, Grefsen med innslag fra Nissen, Wang, Akademiet og KG.

Sketchy

Sketchy
Gutta på bussen Sketchy er hovedsakelig fra Nordberg. De deler seg inn i to lag: "Benihana" og "Gnarkill". Konseptet er basert på å gjennomføre "tasks". Lagene kjemper mot hverandre for kunne vinne "the great prize" i slutten av russetiden!

Spotlight

Spotlight
Ut å ri, den tid er forbi!
- Ladies and gentlemen - Spice up your life with SPOTLIGHT! -
I mai er det vi som er midtpunkt, så resten må ta det litt lungt =D
Lyset er rettet mot bussen, her kommer den feeteste russen!
Jentene er hovedsakelig fra Grefsen Vgs, men med innslag fra Stovner, Katta og Bjerke.

USSR

USSR
- Selv om bombene fortsatt hagler over oss trer vi opp og ut av Marcello's kjeller for å slutte oss til den røde armé, skriver gutta på USSR. De er fra Nissen, Elvebakken, Pers, Foss, Nordstrand og Holmlia.


Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.