*Nettavisen* Nyheter.

Stem på et troll!

Du må levere ditt forslag til ildsjelprisen Ekeberg-trollet 2011 innen 17. mars!

Nordstrand: I fjor vår markerte Ekeberg Lions sitt 40-årsjubileum med å innstifte ildsjelprisen Ekeberg-Trollet.

En hederspris tenkt årlig tildelt en person, et lag eller en gruppering som bærer frem Ekeberg-navnet og/eller Ekeberg-området på en særdeles positiv måte.

Ringnes kåret i 2010

Den første ildsjelprisen i 2010 ble tildelt Christian Ringnes.

Blant annet for hans entusiastiske initiativ og engasjement i gjenreisningen av Ekebergrestauranten og forslaget om etablering, finansiering og drift av en skulptur- og kulturminnepark på Ekeberg.

Ildsjelprisen «Ekeberg-Trollet» består av et 55 cm høyt troll, utskåret i tre. Det følger med et diplom med begrunnelsen for valget, hvor det også er angitt et pengebeløp som bestemmes av Ekeberg Lions. For 2010 var beløpet kr 25.000.

– Vinneren av «Ekeberg-Trollet» velger ut - i samarbeid med Ekeberg Lions - en eller flere fortjente personer, lag, institusjoner eller andre som tildeles hele eller deler av prisbeløpet. Mottageren(e) skal bo eller ha sin virksomhet i Ekeberg-området, forteller Per Groeng, sekretær for juryen.

Eikabergtinget

Christian Ringnes valgte å gi de 25.000 kroner som fulgte med fjorårsprisen til Eikabergtinget som bruker pengene til å restaurere den nordre Meredian-støtten som står på Ekebergsletta.

– Hvem som helst kan komme med forslag med begrunnelse for hvem som bør tildeles ildsjelprisen Ekeberg-Trollet for 2011.

Frist 17. mars

Forslaget leveres/sendes innen 17. mars i lukket konvolutt tydelig merket: «Forslag til Ekeberg-Trollet 2011» til Nordstrands Blad, postboks 428, Sentrum, 0103 Oslo.

En jury som består av Norstrands Blads redaktør Ivar Brynildsen, fjorårets Ekeberg-Troll Christian Ringnes, Anett Mathisen, Holtet Conditori og jurysekretær Per Groeng fra Ekeberg Lions, vurderer de innkomne forslagene.

Vinneren av ildsjelprisen Ekeberg-Trollet 2011 offentliggjøres i Nordstrands Blad torsdag 28. april.

Fristen var tidligere satt til 10. mars, men den er nå forskjøvet en uke, slik at du har tiden frem til 17. mars på å foreslå din kandidat.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag