*Nettavisen* Nyheter.

Stem på «Tidenes Skiutøver» i Oslo

Astrid U. Jacobsen, Trude Dybendahl, Espen Bredesen, Berit M. Lammedal og Odd Martinsen er noen av kandidatene du kan stemme på.

I samarbeid med Skiforeningen skal Lokalavisene Oslo kåre "tidenes beste nålevende Oslo-utøver innen nordiske grener". Nå kan du være med å stemme frem din favoritt.

STEM PÅ KANDIDATENE HER!

31. januar utgir vi i forbindelse med Skiforeningens 125-årsjubileum et bilag tilknyttet våre lokalaviser. Der vil vi blant annet bruke stor plass på kåringen av "tidenes beste nålevende utøver innen nordiske grener", altså langrenn, kombinert og hopp.

Til å hjelpe oss med nomineringslisten har tidligere Kollen-general Rolf Nyhus og tidligere VG-journalist Rolf Arne Odiin bistått.

Du kan stemme ut fra en liste på ti personer, og det er en gjeng som kan skilte med mange medaljer fra store mesterskap som er kandidater til tittelen.

Etter at nettavstemningen er avsluttet, vil vi vite hvem som er folkets vinner av den gjeve tittelen.

Deretter vil en jury bestående av NRK-legende Arne Scheie, leder av Skiforeningen, Dag Kaas, og administrerende direktør for Ski-VM i 2011, Åsne Havnelid, i fellesskap komme frem til hvem som fortjener prisen som "tidenes beste Oslo-utøver i nordiske grener".

STEM PÅ KANDIDATENE HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.