RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stemingsfull nattsvømming - fredag 18.mars

Lambertseter svømmeklubb arrangerte et populært Nattsvøm med discopreg lørdag kveld.

- Dette er et annerledes arrangement, med mye lyd og lys. For mange av de yngste er dette deres første stevne, og vi håper det blir noe ekstra spesielt for dem, forklarte Karethe Buchmann, arrangementsansvarlig og trener i Lambertseter SVK.
Med over 200 påmeldte og like mange tilskuere var det trangt om plassen og høy stemning i svømmehallen ut over kvelden. Det ble konkurrert i sprintdistanser som 50m fri og 100m medley, men også uortodokse øvelser som 25m kick.
- Fokus er på tempo, korte distanser og høy intensitet. Det er mye som skjer, og vi har prøvd å få til en litt ungdommelig profil, sa Buchmann.

Disco

Med røykeffekter, discolys, musikk og entusiastiske tilskuere var det unektelig et fengende arrangement. Mina-Louise Berggren (12) fra Ekeberg, Emilie Hellerud (12) fra Nordstrand og klubbvenninnen Pia Cornelia Braarud (11) fra Kolbotn koste seg i hvert fall.
- Det er jo nesten som å være på discotek. Og så er det litt spesielt at det går på kvelden, syntes Emilie.
Til tross for en uvanlig ramme rundt arrangementet, kom aldri det sportslige i bakgrunnen. Alt ble profesjonelt gjennomført, og svømmerne ga alt underveis.
- Jeg perset med ett sekund og vant 100m medley, smilte Mina-Louise.
- Og jeg perset med to sekunder og kom på andreplass, tilføyet Emilie.
De første svømmerne gikk i vannet kvart på sju, og stevnet var ikke i mål før halv ett. Men jentene ville ikke vært noe annet sted.
- Hvis ikke jeg hadde vært her, skulle jeg overnattet hos bestevenninna mi. Men jeg ville heller være med her, avslørte Pia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere