RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stemning på senteret

Stemningen sto i taket da Great Garlic Girls slo seg løs på Linderud senter på lørdag.

Linderud: Både butikkene og kundene på Linderud senter har lenge ønsket seg mer liv, og sist helg var det liv til gangs på senteret. Great Garlic Girls feirer 25 år i år, og lørdag fikk publikum på senteret oppleve hvitløksjentenes jubileumsforestilling.
Senterleder Irene B. Karstad lovet på forhånd stor ståhei, og stor ståhei ble det. Great Garlic Girls hadde full oppmerksomhet fra publikum i to etasjer, der de vrikket seg rundt på scenen i antrekk som vekselvis var svært fantasifulle og overlot lite til fantasien. Med kjente melodier fra hele gruppas 25-årige eksistens, fant både unge og eldre noe de kunne synge med på. Lokalavisen Groruddalens utsendte kunne også registrere kunder dansende bortover gangene i andre etasje til de fengende rytmene.

Hundeshow

Mens lørdagen besto av menn i kvinneklær, var det hunder i hundeklær som stjal oppmerkomheten på senteret fredag. En ekvipasje med profesjonelle hundemodeller var på plass for å vise siste nytt innen hundemote.
Vi liker å leke litt på Linderud senter, og når Hans Petter fra Linderud Zoo luftet tanken, var det bare å slå til, forteller senterleder Irene B. Karstad.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere