RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

eksploderte publikum i ekstase foran scenen.
eksploderte publikum i ekstase foran scenen. Foto: Ingrid Christensen

Stemningen eksploderte

Publikum eksploderte da bandet alle har ventet på gikk på scenen, nemlig In Flames. Etter jubelen og ”headbangingen” å bedømme så innfrir bandet fra Gøteborg.

- In Flames har en perfekt miks av alt. Musikkstilen og tekstene dere passer bra sammen, og musikken deres passer meg perfekt, sier Joakim Andersson.

SE BILDESERIE FRA OSLO LIVE HER!

- Mongo Ninja ruler


Tidligere onsdag kveld spilte Danko Jones og Audrey Horne stått på hovedscenen. Men også Oslobandet Mongo Ninja skapte høy stemmning blant publikum fra Scene 2.

- Mongo Ninja er det beste bandet så langt. Christoffer Schau ruler, sier Bjørn Morten Holm, som tok turen ned til Kontraskjæret og Oslo Live onsdag kveld.

- Veldig bra


Festivaldeltagerne setter også stor pris på at festivaldagene er delt inn etter sjanger. En som setter virkelig stor pris på nettopp det er Eric Tønnessen.

Se hvem som var på Oslo live onsdag her

- Det er veldig bra at festivaldagene er delt inn ettter sjanger, for jeg har ikke noe behov for å se scissor Sisters. De kan Danko få ha helt i fred på Ipoden sin, flirer han.

Det er første gang han er på Oslo Live, men dommen er klar.

- Festivalen er veldig bra, avslutter Tønnessen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere