Stemningsfull basar på Furuset

Igjen er det klart for hygge og moro i Furuset kirke. I helgen holdes den tradisjonelle basaren.

FURUSET: Dette er mer enn bare en basar og et inntektsformål, sier Erik Mathisen, fra Furuset menighet. For 26. gang arrangerer menigheten den tradisjonelle basaren.
Den startet i går, men vil fortsette på fredag mellom klokken 18.00-21.00 og lørdag mellom klokken 15.00-18.00, i kirkestuen.
Vi har sett at denne basaren er en fin måte å samle mennesker i alle aldere. Dagene er både sosiale, hyggelige og kulturelle, forteller Mathisen. I tillegg til lotteri og gevinster kan man oppleve panfløyte og klaver på fredag og familietime, med barnekor og eventyr på lørdag. Kaffe, vafler og pølser blir solgt.
Tradisjonen vår er underholdende og favner et bredt publikum, mener Mathisen.
Loddselgerne har allerede solgt lodd en stund og det håpes nå på gode inntekter.
I den store basaren kan man vinne flotte premier som sykler, stereo og slike gjenstander, men vi holder også "Åresalg". Åresalget er en humoristisk loddtrekkning. Her kan man stikke av med mange rare premier, alt fra syltetøyglass til bilpolish, forteller Mathisen og legger til at de som leder trekningen har en humoristisk evne til å få latteren til å henge løst.
Gevinstene er donert fra næringsdrivende, foreninger og enkeltpersoner. Noe er kjøpt inn.
Pengene går til kirkens arbeid. Vi jobber spesielt med barn og unge, så pengene går til arbeid og drift, avslutter Mathisen og lover dager med hygge og samvær.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.