RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LIONS-KONSERT: Det er alltid god oppslutning og stemningsfullt under den årlige julekonserten i Ormøy kirke.
LIONS-KONSERT: Det er alltid god oppslutning og stemningsfullt under den årlige julekonserten i Ormøy kirke.

Stemningsfull kirketradisjon

Silje Hrafa Tjersland fra Holmlia var gjesteartist i årets julekonsert med Oslo Politiorkester i Ormøy kirke.

ORMØYA: Den gamle trekirken var nesten helt full forrige onsdag under julekonserten som Ormsund Lions har det tradisjonelle ansvar for.– Det er alltid fantastisk flott og stemningsfullt å spille her i Ormøy kirke, forteller dirigenten i Oslo Politiorkester, Ståle Abrahamsen.

– Vi gleder oss til konserten og de dyktige solistene vi skal spille sammen med.

Sanger og komponist fra Holmlia

– Programmet er variert, sier dirigent Abrahamsen. Det er både tradisjonell julemusikk og verker av ulike komponister, blant annet av Silje Hrafa.

– Vi er så heldige å ha den dyktige sangeren og komponisten fra Holmlia med oss, forteller Bjørn Arild Halvorsen, musiker i Politiorkesteret og Ormsund Lions’ initiativtager til konserten.

– Silje har gitt ut to soloplater, og i fjor var hun artisten på Frelsesarmeens juleplate sammen med Odd Børretzen, Heine Totland og Nils Petter Molvær.

Inntekten til Haiti

Gjenoppbyggingen etter jordskjelvet på Haiti går svært tregt, de fleste bor fortsatt i de samme provisoriske teltene som ble satt opp i 2009/2010. Alle billettinntektene fra konserten går til et norskdrevet prosjekt med en nyåpnet skole og en nyetablert systue, hvor mødrene tjener til mat for seg og sin familie.

– Vi er svært takknemlige for at Oslo Politiorkester spiller helt gratis på julekonsertene våre, sier Mary Strøm Madsen, som er president i Ormsund Lions.

– Det gjør at vi kan bidra til å gi befolkningen på Haiti en ny start i livet etter naturkatastrofen de opplevde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere