RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stemningsfulle vårtoner

Anne Lande og Per Husby samlet publikum til vårmusikk i Mortensrud kirke skjærtorsdag.

Mortensrud: Selv om mange nok befant seg på påskefjellet hadde i underkant av førti mennesker funnet veien til kirken denne kvelden. Noen slo nok to fluer i en smekk og overvar gudstjenesten rett før også. Det var en spennende blanding av norske tekster til rolig jazztakt publikum fikk servert på denne regntunge kvelden, av duoen som kaller seg "Largoland".

Dette er en vårkonsert som handler om overganger i livet. Små, store og også krevende overganger. Da er det fint å ha andre mennesker rundt seg, introduserte Anne Lande.

Til melankolske tekster og toner fikk påsken en ekstra stemningsfull start for de fremmøtte. Tekstene var hovedsaklig på norsk, og vi fikk et møte med Prøysen i form av en jazzballade. Numrene var poetisk fremført. Landes tekstlesning gled naturlig over i sang.

Mortensrud kirke oste av god påskestemning, mens våren lot til å vente. Derimot kan det se ut til at vårtonene fikk lokket våren ut av snøfonnene også til slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere