RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stemningsfylt Forum

Det var stor stemning, høy musikk og mange kreative ungdommer da Bydel Alna arrangerte Ungdommens Kulturmønstring fredag.

Furuset: Leder av Ungdomsrådet i Bydel Alna, Joakim Tangen, var konferansier for de 20 innslagene som ble fremført i Furuset Forum.
Varierende innslag
Det var alt fra Mariah Carey til heavy metal som ungdommen fra fritidsklubbene og skolene i bydelen fremførte. Rohey Taalah var den som imponerte juryen mest med "Falling" av Alicia Keys. Men den 11-årige vinneren går ikke videre til fylkesmønstringen på Rockefeller 10. april fordi hun er for ung. I stedet ble det danseren i Butterfly Angels som fikk den offisielle førsteplassen.
På andreplass var det heavy metal bandet Provoc som endte. De fire guttene i 17-års alderen fremførte to coverlåter i sitt innslag.
Dansegruppa Shake It endte på tredjeplass. Etter sin danseoppvisning var de sju jentene godt fornøyde.
- Vi begynte å øve litt etter jul. Det var kjempegøy å opptre på scenen, samtykker danseløvene.
Juryen som kom til sin avgjørelse etter 20 minutter i tenkeboksen bestod av to dansere fra fjorårets vinnere samt en musiker. I sin avgjørelse la jurymedlemmene vekt på deltakernes utstråling på scenen og dyktighet.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere