RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stenger åtte barnehager

Etter at en midlertidig brakkebarnehage på Bjerke kollapset søndag er Abildsøveien, Rosenhagen og Paal Bergs vei barnehage stengt.

Oslo: I alt åtte midlertidige brakkebarnehager i Oslo ble stengt etter at fundamentet på Tonsenhagen og Refstad midlertidige barnehage kollapset søndag formiddag, melder Dagbladet.no.

Vi har besluttet å foreta en sjekk av de barnehagene som har liknende konstruksjon, sier Torger Ødegård, byråd for barn og utdanning i Oslo til Dagbladet.no.

Det er i alt 15 midlertidige brakkebarnehager i Oslo. De åtte som nå er stengt er av samme type som den som kollapset på Bjerke.

For våre bydeler gjelder dette Abildsøveien og Paal Bergs vei barnehage i Bydel Østensjø og Rosenhagen barnehage i Bydel Nordstrand.

Vi håper at kollapsen ikke har noen sammenheng med de andre syv. Forhåpentligvis var dette et engangstilfelle, men vi vil være på den sikre siden, sier avdelingsdirektør Per Morten Johansen til Dagbladet.no.

I første omgang skal de åtte barnehagene som nå er stengt undersøkes. Videre skal de syv resterende brakkebarnehagene undersøkes. Da Nordstrands Blad gikk i trykken søndag kveld var det ikke klart hva som vil skje med de barna som fra mandag morgen ikke har noen barnehage å gå til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere