RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stenger Deichmanske på Majorstuen


 
 
I løpet av august måned legger Deichmanske på Majorstuen om til selvbetjent utlånssystem - som en av de første utlånsavdelingene til Deichmanske bibliotek.

MAJORSTUEN: Brukerne har allerede i flere år kunnet søke i bibliotekets bok- og mediebase og bestille hva de ønsker for henting på selvvalgt avdeling.

Men fra august vil de kunne stikke innom biblioteket, plukke opp reservert materiale og registrere utlån på automat - uten å gå via bibliotekets personale.

Innlevering skjer også på automat, boka settes i oppsettingshylle - gjerne med en kommentar og anbefaling til neste leser.

- Som forberedelse vil biblioteket være stengt de to siste ukene i juli, fra 19. juli og til og med 1. august. Da skal vi blant annet male og pusse opp inngangspartiet og området der automatene vil bli utplassert, sier Ann-Sofi Sigmundsdatter Emilsen ved Deichmanske Majorstuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere