RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stenger Tryvann tross knallføre


TOMME LØYPER: Tryvann stengte heisene søndag. Ivrige skikjørere kan likevel strekke sesongen en uke til - i Trysil.
TOMME LØYPER: Tryvann stengte heisene søndag. Ivrige skikjørere kan likevel strekke sesongen en uke til - i Trysil. Foto: Arkivfoto
Denne helgen var den siste med åpne heiser i Tryvann, til tross for mye snø og sterke protester fra publikum.

TRYVANN: – Vi har forståelse for at mange ønsker å stå på ski litt lenger når forholdene er som de er, men vi må dessverre holde 7. april som offisiell sluttdato, skriver Oslo Vinterpark på sin Facebook-side.

Sterke protester

Meldingen utløste sterke reaksjoner fra publikum, som mente heisene burde gå så lenge det var snø. Dette fikk ledelsen ved Oslo Vinterpark til å invitere til avslutningshelg i Varingskollen 13.-14. april.

– Vi fyrer opp utegrillen, spiller gla'musikk og inviterer til en ekstra helg i bakken, melder Oslo Vinterpark på Facebook.

Det har generelt vært en meget god vintersesong i Oslo, med lang sesong og mange besøkende i bakkene.

Trekker til Trysil

På søndag klokken 17.00 stengte skisenteret for sesongen, og på mandag drar alle de ansatte til Trysil – der det i motsetning til Oslo Vinterpark – fortsatt er åpent, skriver friflyt.no.

Også Oslo Skisenter i Grefsenkollen er stengt for sesongen.

I marka er det derimot fremdeles mulig å spenne på seg langrennsskiene flere steder. Ifølge Skiforeningens føremelding er det typisk vårføre, med skarpt og isete om morgenen og bløtere utover dagen.

Les også: Silkeføre på Sognsvann

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere