Gå til sidens hovedinnhold

Stengt etter 65 år!

"Vi takker våre kunder gjennom 65 år. Kunder som har innlevert service eller reparasjoner vil bli kontaktet. Takk for nå!"

KJELSÅS: Ifølge telefonsvareren til Kjelsås Elektriske. Det var tirsdag - første "handledag" etter påskeferien - at kunder møtte nedslåtte «persienner» og låst dør inn til Kjelsås Elektriske.

– Trist

Drifter av Kjelsås elektriske AS og eier av lokalene i første etasje i Kjelsåsveien, Egil Andresen, synes det er trist å måtte stenge butikken etter 65 år, og som hans far startet.


– Dette er selvsagt trist og veldig tungt for oss som har jobbet der i så mange år. Og slett ikke slik vi ønsket å avslutte driften . Men folks kjøpsmønster har endret seg i de siste årene, og det er tøft å drive butikk «i utkanten», og med de store sentrene og kjedene som nærmeste konkurrenter. Så den utgangen ble at driften og butikken nå er under konkursbehandling, forteller Andresen.


– Vi har opplevd at folk gjerne har brukt vår fagkunnskap, men likevel velger å handle på nett, eller gjennom de store kjedene. Men også tusen takk til alle de trofaste og hyggelige kundene vi har hatt opp gjennom alle disse årene, sier Andresen.

Eier lokalene

Det er Andresen selv som eier de nesten 200 kvadratmeter lokalene til tidligere Kjelsås Elektriske, men fremtiden i - og for - lokalene har Andresen ennå ikke tatt stilling til.


– Nå må jeg først la dette synke inn, så får jeg se hva som skjer med lokalene etter hvert, avslutter han, men understreker som nevnt i telefonsvaret til butikken, at alle som har innlevert reparasjoner vil bli kontaktet.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser