RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stengt på grunn av ombygging


For å tilpasse utstedelsen av nye pass skal passkontoret på Grønland politistasjon stenges fram til 14. april på grunn av ombygging.
For å tilpasse utstedelsen av nye pass skal passkontoret på Grønland politistasjon stenges fram til 14. april på grunn av ombygging.
På grunn av ombygging vil passkontoret på Grønland politistasjon være stengt fram til 14. april.

GRØNLAND: Også våpenkontorets publikumsekspedisjon er stengt for personlige henvendelser.

Årsaken er at ekspedisjonen på politihuset skal ombygges for å bedre være i stand til å utstede nye pass med elektroniske brikker som inneholder biometrisk informasjon om digitalt ansiktsfoto, fingeravtrykk av fire fingre og elektronisk signatur.

Norge er pålagt å innføre denne typen pass som følge av Schengen-samarbeidet.

Stovner, Sentrum eller Majorstua

Fra 12. januar til 14. april må du derfor oppsøke passkontorene på Majorstuen, Sentrum eller Stovner politistasjon for å få utstedt nytt pass. Kontorene er åpne fra mandag til fredag fra klokken 08.15 til klokken 15.

Manglerud politistasjon har ikke passkontor.

Må sendes i posten

Politiet opplyser også om at våpengebyr i perioden må innbetales på giro. Våpensøknader sendes per post. Våpensøknader og giroer skal være lagt ut på alle politistasjonene og i resepsjonen i Politihuset.

Søknad om ordensvaktkort, brukthandel, drift av vaktselskaper og politiattest må i perioden sendes per post eller leveres personlig på de andre politistasjonene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere