RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stengt på Hellerud


Vestgående perrong på Hellerud T-banestasjon vil være stengt i hele sommer. Nå skal den få samme standard som østgående.
Vestgående perrong på Hellerud T-banestasjon vil være stengt i hele sommer. Nå skal den få samme standard som østgående. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
I fjor ble det gjennomført store ombyggingsarbeider på Hellerud T-banestasjon, og østgående plattform var stengt. Nå skal tilsvarende gjøres med perrongen mot sentrum.

HELLERUD: Arbeidene ble påbegynt denne uken og skal pågå frem til begynnelsen av august. Ferdigdato er foreløpig satt til 2. august.

Dette betyr at de som vanligvis tar T-banen fra Hellerud mot sentrum, enten må ta seg til Godlia, Tveita eller Brynseng.

Arbeidene som skal gjøres, er å lage ny belysning, sette opp nytt lehus, det kommer nye skilt, søppelkasser og beplantning. For øvrig skal perrongen forlenges med ca. to meter slik at den skal være lang nok for de lengste vognsettene. Forlengelsen skjer på enden mot sentrum. Og så blir det ny asfalt slik at den blir lik den som er på den andre perrongen.

Atkomsten til stasjonsområdet på Hellerud har alltid vært vanskelig. Nå kommer ny gangrampe. På grunn av det bratte terrenget, kan denne ikke få universell utforming.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere