*Nettavisen* Nyheter.

Stensparken må måkes

Ønsker å takke BU-leder Rune Aale-Hansen gjennom Lokalavisen angåede engasjementet for fjerning av det midlertidige gjerdet i parken, samt be BU-lederen ta grep slik at gangveier og deler av plassen oppe ved vannspeilet, områder som er sterkt benyttet, brøytes. Det kan se ut som om brøytekart som administrasjonen benytter, er laget for 30 40 år siden.

Det er vanskelig å skjønne at parken, som er rekerasjonsområde for titusener av beboere, ikke gjøres tilgjengelig for småbarnsforeldre med barnevogner og eldre, all den stund det står om bagateller. Kommunen burde også lagt mer til rette for vinteraktiviteter, så som en liten akebakke for de minste, og en liten hoppbakke for de litt større barna.

På vintertid ser vi ikke noe til parkens vedlikeholdspersonale, ingen fra kommunalt hold pleier eller rydder sitteområder. De som skal gjøre parken til et trivelig rekerasjonsområde, er borte vekk

Vi tror dette bare skyldes manglende forståelse for hvor viktig Stensparken er for alle i området og at dette som nevnes her, egentlig er bagateller som lar seg rett opp rette ved at vi sammen ser på problemene.

Svein Danielsen
Stensparkens Venner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag