RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk første omgang holdt for Vålerenga 2

Vålerenga 2 fikk en pangstart på kampen, og ledet 3-0 til pause. I andre omgang våknet seriemesteren fra 1966, men fikk ikke utligningen.

VALLHALL Vålerenga 2 - Skeid 3-2): Vålerenga gikk opp i en tidlig ledelse ved Moussa Nije som hadde et fint soloraid på venstrekanten. Han passert flere Skeid-spillere før han lagde rom for seg selv, og avsluttet i nærmeste hjørne.

Se mål og høydepunkter i vinduet øverst.

Vi fulgte kampen live i vårt kampsenter.

Etter en halvtime var Vålerenga 2 i en 3-0-ledelse da Riki Alba satte inn to kjappe. Skeid var veldig svake i første omgang, og trengte et lite mirakel for å komme tilbake i kampen.

Les også: Nå skal Rekdal på Lyn-kamp

Fire sjanser - slipper inn tre

I pausen kom Stian Nikodemussen inn for Skeid, og det kom til å betale seg for de røde og blå. Nikodemussen reduserte etter en time, og noen få minutter senere misser Falk Larsen ballen slik at Buduson kom alene med Kongshavn. Han gjorde ingen feil. Da fikk guttene fra Torshov blod på tann.

Vålerengas første sjanse i andre omgang kom med fem minutter ved Jesper Solli, men uten uttelling. Skeid fortsatte presset sitt for en utligning, men maktet ikke å få den siste scoringen. Dermed vant Vålerenga 2.

Les også: Vålerengas Diego Calvo i Costa Ricas VM-tropp

Tabell: Oddsen-ligaen avdeling 4

Se intervju med begge lags trenere og tomålsscorer Riki Tomas Alba i vinduet under. Saken fortsetter etter videoen.

Kjell Sverre Hansen Wold var ikke fornøyd med første omgangen til Skeid, og sammenlignet dagens kamp med den mot Follo.

– Vi justerer på småting i pausen. Mot Follo hadde vi to sjanser på oss i første omgang, og slapp inn på to. Da gjør vi det vanskelig for oss selv. Det var litt som i dag hvor vi hadde fire sjanser på oss, og slipper inn tre, sa Kjell Sverre Hansen Wold til dittOslo.no

Vålerengas rekruttrener Alexander Olsen var i et bedre humør, men var ikke fornøyd med hvordan det ble utover i andre omgangen hvor Skeid presset på for utligning.

– Seieren er vi veldig glad for. Vi gikk inn i pausen med et mål om å omstille oss. Jeg synes det var helt fortjent at vi gikk til pausen med en så stor ledelse. Da de fikk sin scoring viste vi kanskje at vi mangler litt lederskap. Andre omgangen er langt under pari, forklarer Olsen.

Kampinfo på NFFs sider Vålerenga 2 - Skeid Fotball, 3-2
Dato: søndag 18. mai 2014 kl. 18:00
Sted: Vallhall

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere