*Nettavisen* Nyheter.

Sterk hjemmeseier til Holmlia

Holmlia vant 2-0 mot Slevik og klatret til tredjeplass på tabellen. Foto: Foto: Knut Øydna

Holmlias innebandydamer spilte en av sine beste kamper denne sesongen og vant 2-0 mot serietoer Slevik på hjemmebane.

Klikk på bildet for å forstørre.

Holmlia-spillerne synes seieren mot Slevik var bunnsolid. Fra venstre: Henriette Marie Berg, Ida Karrevoll og Marianne Nadim Foto: Foto:Knut Øydna

HOLMLIAHALLEN: – Jeg sitter igjen med en meget god følelse etter denne kampen. Vi spiller en taktisk klok kamp hvor vi styrer spillet i lengre perioder, sier trener Øyvind Lunde Bergersen.

Taktisk klok kamp

Holmlia gikk ut i høyt tempo og produserte flere store sjanser i starten av kampen. Etter halvspilt første periode snappet Yvonne Ming opp en retur fra Slevik-keeperen og sørget for at Holmlia kunne gå til pause med en 1-0 ledelse.

Slevik kom sterkere tilbake i andre periode, men Holmlia spilte en god defensiv kamp og klarte å hindre bortelaget i å få uttelling på sjansene.

SJEKK TABELLEN SÅ LANGT HER

– Vi fokuserer mye på det defensive arbeidet på trening og vi slipper sjeldent inn mye mål i kamper. I dag møter vi et av de beste lagene i Norge og vi klarer å holde nullen, det er en stor prestasjon, sier Lunde Bergersen.

Lisbeth Hildremyr sikret Holmlia en 2-0 ledelse tidlig i tredje periode, og herfra og inn handlet det bare om å holde nullen.

– I dag var vi på hugget helt fra starten og viser at vi vil spille vårt spill, hele laget presterer i dag, sier Lunde Bergersen.

LES OGSÅ:

Helt bitt av innebandy-basillen

– Innebandy er for alle

Banens Beste

Ida Karrevold ble kåret til banens beste spiller og hun var veldig fornøyd med lagets prestasjon.

– Jeg synes at vi trykker på fra start i denne kampen, vi er best i alt vi gjør og alle doblinger, løp og pasninger har en mening. Vi var veldig opptatt av å få et godt resultat i dag etter at vi tapte mot Grei i forrige kamp. Vi var revansjesugne og det merket vi i graderoben før kampen. Slevik er et av de beste lagene i Norge og det er mye som skal klaffe for å slå dem. Det klarte vi i dag og jeg synes vi var bunnsolide , sier Karrevold.

Slevik-spiller Emilie Thorvaldsen var tydelig skuffet etter kampen.

– Vi er nødt til å sette sjansene for å vinne kamper. Jeg synes vi skaper mye, men vi mangler flyten når vi kommer foran Holmlia-målet. Det er surt å tape i dag for vi kunne i realiteten ha sikret andreplassen i eliteserien, sier Thorvaldsen.

Holmlia har tre kamper igjen før sesongslutt og ligger for øyeblikket på tredjeplass i eliteserien. Neste kamp er mot Tunet i Høyenhallen søndag 23. februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.