RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk hjemmeseier til Holmlia


Holmlia vant 2-0 mot Slevik og klatret til tredjeplass på tabellen.
Holmlia vant 2-0 mot Slevik og klatret til tredjeplass på tabellen. Foto: Foto: Knut Øydna
Holmlias innebandydamer spilte en av sine beste kamper denne sesongen og vant 2-0 mot serietoer Slevik på hjemmebane.

HOLMLIAHALLEN: – Jeg sitter igjen med en meget god følelse etter denne kampen. Vi spiller en taktisk klok kamp hvor vi styrer spillet i lengre perioder, sier trener Øyvind Lunde Bergersen.

Taktisk klok kamp

Holmlia gikk ut i høyt tempo og produserte flere store sjanser i starten av kampen. Etter halvspilt første periode snappet Yvonne Ming opp en retur fra Slevik-keeperen og sørget for at Holmlia kunne gå til pause med en 1-0 ledelse.

Slevik kom sterkere tilbake i andre periode, men Holmlia spilte en god defensiv kamp og klarte å hindre bortelaget i å få uttelling på sjansene. 

SJEKK TABELLEN SÅ LANGT HER

– Vi fokuserer mye på det defensive arbeidet på trening og vi slipper sjeldent inn mye mål i kamper. I dag møter vi et av de beste lagene i Norge og vi klarer å holde nullen, det er en stor prestasjon, sier Lunde Bergersen.

Lisbeth Hildremyr sikret Holmlia en 2-0 ledelse tidlig i tredje periode, og herfra og inn handlet det bare om å holde nullen.

– I dag var vi på hugget helt fra starten og viser at vi vil spille vårt spill, hele laget presterer i dag, sier Lunde Bergersen.

LES OGSÅ:

Helt bitt av innebandy-basillen

– Innebandy er for alle

Banens Beste

Ida Karrevold ble kåret til banens beste spiller og hun var veldig fornøyd med lagets prestasjon.

– Jeg synes at vi trykker på fra start i denne kampen, vi er best i alt vi gjør og alle doblinger, løp og pasninger har en mening. Vi var veldig opptatt av å få et godt resultat i dag etter at vi tapte mot Grei i forrige kamp. Vi var revansjesugne og det merket vi i graderoben før kampen. Slevik er et av de beste lagene i Norge og det er mye som skal klaffe for å slå dem. Det klarte vi i dag og jeg synes vi var bunnsolide , sier Karrevold.

Slevik-spiller Emilie Thorvaldsen var tydelig skuffet etter kampen.

– Vi er nødt til å sette sjansene for å vinne kamper. Jeg synes vi skaper mye, men vi mangler flyten når vi kommer foran Holmlia-målet. Det er surt å tape i dag for vi kunne i realiteten ha sikret andreplassen i eliteserien, sier Thorvaldsen.

Holmlia har tre kamper igjen før sesongslutt og ligger for øyeblikket på tredjeplass i eliteserien. Neste kamp er mot Tunet i Høyenhallen søndag 23. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere