*Nettavisen* Nyheter.

Sterkt Brann-lag

Lyn knuste Brann 6-0 i fjor.

Brann kan før dagens kamp mot Lyn på Ullevaal stadion plukke spillere fra øverste hylle. Søndag ble toppscorer Torstein Helstad friskmeldt og dermed er det kun Jan-Gunnar Solli som mangler for bergenserne.

- Det er en veldig ok situasjon, sier Mons Ivar Mjelde til BT.no før kampen mot Lyn.

Avisen skriver at det ikke ligger an til store endringer til gjestene i dagens oppgjør. Det er ventet at Eirik Huseklepp erstatter en suspendert Jan Gunnar Solli.

Mons Ivar Mjelde sier at de vil stille med et meget rutinert lag i dag.

- Når vi denne gangen har vi valgt rutine fremfor ungdommelig pågangsmot har det både med spillermaterialet og motstanderen å gjøre, forklarer Mjelde til BT.no.

Videre sier Mjelde han er meget tilfreds med situasjonen i klubben for øyeblikket og at de er maksimalt forberedt til dagens oppgjør.

- Jeg er veldig tilfreds slik situasjonen er nå, og de siste ukene har vi vært godt med folk på treningene og dermed også fått økt intensiteten og kvaliteten her, sier Mjelde.

Kveldens kamp mot Lyn tror Mjelde blir et jevnt og tett oppgjør, hvor det blir viktig for Brann å ha en god balanse i laget og hindre Lyn i å komme til kontringer.

- Nå har vi hatt flere gode uker med trening, og motivasjonen skulle det ikke være noe i veien med ettersom vi med tre poeng passerer Lyn og befester posisjonen helt i toppsjiktet, sier Mjelde.

BT.no tror bergenserne stiller med dette mannskapet i kveld.

Branns lag mot Lyn (4-4-2): Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Olafur Bjarnason, Azar Karadas, Erlend Hanstveit - Erik Huseklepp, Eirik Bakke, Tijan Jaiteh, Petter Vaagan Moen - Njogu Demba-Nyrén, Thorstein Helstad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.