RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stian sikret jubel


Stian Nikodemussen havnet i sentrum i sin andre kamp for Manglerud Star. Den tidligere Tønsberg-storscoreren ordnet seiersmålet i en tøff batalje mot Korsvoll.
Stian Nikodemussen havnet i sentrum i sin andre kamp for Manglerud Star. Den tidligere Tønsberg-storscoreren ordnet seiersmålet i en tøff batalje mot Korsvoll.
Stian Nikodemussen ga Manglerud Star en svært etterlenget seier med sin første nettkjenning for klubben.

KORSVOLL: – Dette smakte utrolig godt. Det er deilig å åpne målkontoen i en ny klubb, fastslår Stian.

Etter å ha banket inn mål for Tønsberg i en årreke, prøvde spissen lykken i Randaberg tidligere dette året. I sommer ble imidlertid han og resten av spillerne fristilt etter økonomisk rot.

– Derfor ringte jeg Kim (Larsen, red.anm.) og hørte om MS trengte en spiller. Jeg har spilt med Kim i Tønsberg, forteller Stian som nettopp dannet spisspar med sin gamle makker mot Korsvoll.

Kom fra tapsrekke

For MS ble det en etterlenget opptur igjen, etter at laget hadde tapt fire kamper på rad før søndagens Oslo-oppgjør. MS kom fra 0-3-tap hjemme for Asker, men klarte å heve seg i en vanskelig bortekamp; og seieren mot Korsvoll var også fortjent.

– Vi hadde stang ut sist, og det ble en krigekamp denne gangen. Det var nok godt for laget å få en seier igjen, sier matchvinner Nikodemussen.

Vil opp med MS

Kampen mot Korsvoll så lenge ut til å ebbe ut uten mål. MS var riktignok nære på ved flere anledninger, og Kristoffer Eide hadde blant annet en farlig suser som traff innsiden av begge stengene.

Fem minutter før full tid kom imidlertid avgjørelsen, da Stian Nikodemussen banket inn seiersmålet.

Selv om MS ikke har mye å spille for i resten av denne sesongen, synes matchvinneren det er godt å være på plass i Oslo-klubben.

– Vi får bare spille så godt vi kan resten av året. Neste år skal vi gå for opprykk, og med det laget vi får bør mulighetene være gode for det, sier Stian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere