Stians drømmedag med Vålerenga

I sitt ess: Her er Stian sammen med Adnan Haidar (fra venstre), Harmeet Singh og favoritten Mohammed Fellah.

I sitt ess: Her er Stian sammen med Adnan Haidar (fra venstre), Harmeet Singh og favoritten Mohammed Fellah. Foto: Foto: Thomas Granerød

VIF-frelste Stian Kjøle (13) fra Majorstua vant drømmedag med Vålerenga Fotball.

Med sjefen: Vålerenga-trener Martin Andresen stilte meget velvillig opp på bilde med Stian.

Varmer opp: Lars Hirschfeld i kjent positur, i bakgrunn Stian.

STIAN OG dOFFEN: KristofFer ”Doffen” Hæstad og Stian.

God tone: Arild Rønsen og Stian hadde ansvaret for å varme opp målvaktene.

Stian og Lars: Målvakt Lars Hirschfeld er en av favorittene til Stian.

Valle: På sin egen 13-årsdag fikk Stian Kjøle beskjed om at han hadde vunnet en drømmedag med sine favorittspillere fra Vålerenga Fotball - og det ble litt av en dag for den unge Frigg-spilleren.

Stian vant dagen gjennom skjerioslo.no og Hafslunds Drømmetreff sin tippekonkurranse i høst, og der er det flere aktive konkurranser du kan bli med på nå: www.skjerioslo.no.I hele sitt unge liv har absolutt alt dreid seg om Vålerenga Fotball i en eller annen form for Stian.

Frigg-land

Selv bor han i tjukkeste Frigg-land der de fleste av kompisene alltid har holdt med Lyn, men for Stian så har han urokkelig stått fast ved Oslos stolthet, nemlig Vålerenga.

Selvfølgelig så får Stian med seg alle hjemmekampene på Ullevål stadion - og når det er bortekamp sitter han klistret foran TV-skjermen hjemme i Schønings gate.

– Stakkars dem som våger å forstyrre ham da, forklarer mor Tone Kjøle med et smil.

Verdig vinner

Ergo så kunne det ikke være en mer riktig og verdig vinner av denne drømmedagen på Valle-feltet.

Dagen startet med oppgaver sammen med materialforvalter Pål Engebretsen, som viste ham alt det som måtte forberedes før en vanlig treningsøkt. Deretter bar det inn til det aller helligste, nemlig garderoben for et spillermøte, der fikk ikke pressen engang tilgang.

Varmet opp Hirschfeld

Da det endelig var tid for å entre treningsfeltet fikk Stian som oppgave å være med på å varme opp keeperne - og spesielt artig for Stian var det å få skyte på Lars Hirschfeld, en av favorittspillerne hans.

Helt tydelig at også Hirschfeld satte pris på besøket og han takket og ønsket Stian lykke til med fotballkarrieren videre etter endt økt.

Fellah og Muri

I tillegg til nevnte Hirschfeld så har Stian to helt klare favoritter blant Vålerenga-mannskapet.

– Det er uten tvil Mohammed Fellah og André Muri. Fellah er bare helt fantastisk god teknisk og Muri liker jeg godt fordi han som meg også er forsvarsspiller, sier Stian oppglødd.

Hilse til Brocken

Og da Muri fikk vite av Stian at han spilte for Frigg, ja da ba Muri Stian om å hilse så mye til den tidligere VIF-spilleren David Brocken, som nå er sportsdirektør hos Frigg.

– Det eneste som står i hodet på Stian er Fellah, Fellah og atter Fellah, forklarer mor Tone og legger til;

– Når Fellah kjøper nye fotballstøvler, ja da må også Stian ha de samme støvlene, ler Tone.

Når så Mohammed Fellah får høre om dette begynner han å le og gir samtidig Stian en skikkelig kompis-hilsen.

– Det er jo helt fantastisk å ha slike supportere, sier Fellah til avisens utsendte - samtidig som Stian står og ser på sitt idol med tindrende øyne. Og Fellah tar seg meget god tid til å prate med Stian etter treningsslutt.

– Har du noen gode tips til en ung fotballspiller som Stian da, Fellah?

– Ja, absolutt. Det aller viktigste nå er at du skal ha det morsomt Stian. Lek masse med ballen og lær deg teknikk nå så får du godt betalt for det senere.

– Da jeg var på din alder Stian så var ikke jeg den beste spilleren, men jeg brydde meg ikke så veldig mye om akkurat det. Jeg fortsatte bare å trene masse på egenhånd - og plutselig en dag så fikk jeg betalt for alle de timene jeg hadde lagt ned på treningsfeltet, avslutter Fellah til en meget lydhør ung mann.

Lunsj med gutta

Da treningen var avsluttet så bar det rett inn i kafeterian i Vallhall for en god lunsj. Der kom spillerne inn en etter en for noen brødskiver og lasagne - og alle som en så bukket de og hilset på Stian.

– Jeg er skikkelig fornøyd med denne dagen og det er alltid kjempemorsomt å møte VIF-gutta - og så du det? Håvard Nielsen spiste hele syv brødskiver, avsluttet kanskje hovedstadens lykkeligste gutt denne siste lørdagen i november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag