Gå til sidens hovedinnhold

Stians nye ball stjålet

Lørdag kjøpte Stian Marius Kvassheim ny fotball for pengene han fikk til bursdagen sin. Søndag ble ballen stjålet mens Stian spilte kamp.

Haugerud: Stian Marius Kvassheim fra Stovner var en stolt gutt da han kom til Haugerud med sin nye fotball for å spille kamp sist søndag. Lagkameratene på guttelaget til Rommen var fulle av beundring da han kom til kampen med den nye Ronaldinho-ballen. Men gleden ble raskt snudd til fortvilelse for12-åringen.
Da jeg skulle bytte inn, la jeg ballen ved treneren vår. 15-20 minutter senere ble jeg byttet ut igjen, og da var ballen borte, forteller Stian.
Han har blitt frastjålet flere fotballer på skolen tidligere, og skuffelsen var derfor stor når en ny ball var borte.
Det var helt fryktelig, fordi jeg hadde kjøpt den dagen før på G-Sport på Stovner, sier Stian.

Ber foreldre følge med

Stians mor Mona Kvassheim ble regelrett forbanna når hun fikk høre at ballen var stjålet. Hun er oppgitt over at det ikke er mulig å få ha tingene sine i fred på sidelinja.
Alle som spiller fotball vet hvor viktig det er å ha en ball. Den nye ballen til Stian var tydeligvis veldig interessant, for det var mange som siklet på den oppe på banen, sier hun.
Mona Kvassheim oppfordrer nå foreldre til å følge mer med på hva ungene deres kommer hjem med.
Det er ille at foreldre ikke reagerer når barna kommer hjem med noe foreldrene vet ikke hører hjemme der og som barna sier de har fått, sier Kvassheim.
Hvis flere hadde reagert på sånt, ville nok flere fått tilbake ting de var blitt frastjålet, fortsetter hun.

Jublet for ny ball

Selv om mor og sønn Kvassheim er irriterte over fotballtyveriet, stiger humøret litt når redaktør Christian Haksø i Lokalavisen Groruddalen overrekker en ny ball til Stian, helt lik den som ble stjålet.
Tusen takk, nå ble jeg glad! utbryter 12-åringen.
Jeg har en sønn på snart syv år selv, og jeg vet at han hadde blitt helt knust hvis dette hadde skjedd med ham, sier Haksø.
Stian trikser og dribler seg rundt på kunstgresset med den nye Ronaldinho-fotballen.
Drømmen min er å spille i VM eller Champions League en gang, helst for Barcelona eller Manchester United, sier han.Det var helt fryktelig, for jeg hadde kjøpt ballen dagen før
Stian Marius Kvassheim

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene