RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stilig og funksjonell


HÅNDFRI: Discovery 925 veier lite, ser pent ut, og har knallbra lyd.
HÅNDFRI: Discovery 925 veier lite, ser pent ut, og har knallbra lyd.
Talekvaliteten er i øvre sjiktet blant trådløse håndfrier.

AMOBIL.NO: Utseendet må ha spilt en stor rolle da Plantronics utformet Discovery 925, som både er minimalistisk og pent.

At det finnes en rosa versjon kan være et lite hint om målgruppen.

Eksemplaret vi har testet er derimot en litt barskere variant i sort og sølv.

Design er mer enn utseende. Discovery 925 har en vekt på beskjedne åtte gram, til tross for at de fysiske dimensjonene er større enn på mange av de tyngre hodesettene vi har testet.

Med tre medfølgende gelehetter for forskjellige ørestørrelser kan du justere håndfrien så den sitter som støpt, og det tar ikke mange minuttene før du glemmer at du har den i øret.

Her finner du alle våre tester av trådløse hodesett

Sitter som støpt

Plantronics Discovery 925 er en elegant og lett håndfri som gir deg god lyd og bra støyfiltrering. Talekvaliteten er absolutt i det øvre sjiktet blant trådløse håndfrier.

Du får også suverene lademuligheter med på kjøpet. Vi likte spesielt godt det medfølgende etuiet med innebygd batteri og lader.

Dette er imidlertid ingen rimelig håndfri . Du må regne med å punge ut rundt 750 kroner for en Discovery 925, men du får absolutt valuta for pengene.

Det finnes alternativer på markedet. Når det kommer til lyd kan for eksempel både Jabra BT8040 og Jawbone 2 skilte med like bra kvalitet som Discovery 925.

Summa summarum er dette et bra kjøp som gir deg skikkelig kvalitetsfølelse. I tillegg finnes det en versjon i rosa, om du skulle ha problemer med å få fruen til å bruke håndfri i bilen.

Les hele testen av Plantronics Discovery 925 på Amobil.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere