RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Still crazy about Simon & Garfunkel

Førstkommende søndag vil vokalgruppen Bardette og Amund Enger holde Simon & Garfunkel-konsert på Trikkehallen.

Kjelsås: Tyngden må være på ta ta ta, instruerer Enger.
Nordre Aker Budstikke møter vokalgruppen Bardette og Amund Enger på øvingen før konserten på Trikkehallen. Til stede var også støttespillerne Øyvind Madsen på kontrabass og Eskil Enger på trommer.
Vi ønsker å fremføre Simon & Garfunkel-sanger i et nytt musikalsk uttrykk, forteller Irene Skaland, fra vokalgruppen Bardette som også har vært initiativtaker for prosjektet.
Fra å være en mindre vokalgruppe bestående av ti kvinner som startet for cirka fire år siden, fremstår de nå med selvtillit og glød. Planen var egentlig å synge på hobbybasis, men etter å ha opptrådt på kjøpesentre og julebord, er det nå andre gangen de selv arrangerer en konsert.

Inspirasjon

Konserten på Trikkehallen er et resultat av samarbeidet mellom Bardette og Amund Enger. Gruppen ønsket å synge sanger som var kjente, men heller ikke brukt opp. De kjenner ikke sangene til Simon & Garfunkel godt fra før av, men med hjelp fra Amund Enger har de sammen laget sin egen tolkning av sangene.
Vi har vært heldige som har fått jobbe med Amund, forteller Skaland.
Enger har allerede god kjennskap til Simon & Garfunkel gjennom bandet Mrs. Robinson, som han selv var initiativtaker til på 90-tallet. Nå bringer han ny musikalsk inspirasjon over til vokalgruppen.
Og bare det at han møter opp på øvelsen, tar vi som et kompliment, forteller Guro Høyne, en av de andre fra vokalgruppen.
De forteller også at Enger selv synes det er gøy å samarbeide med dem, og at det er helt nytt for ham også.

Trikkehallen

Bardette forteller at det vil bli en stemningsfull og annerledes konsert. De håper å formidle kjente sanger til de som liker Simon & Garfunkel.
Men vi er ikke noe musikkpoliti. Vi er mer opptatt av opplevelsen og helhetsinntrykket, og ønsker å formidle noe positivt både for voksne og unge, forteller Skaland og Høyne.
Publikum vil blant annet høre kjente sanger som 50 ways to leave your lover, Julio, Mrs. Robinson og Cecilia, men også mindre kjente sanger. Konserten på Trikkehallen er første av tre konserter. De andre konsertene finner sted på Fabrikken og Josefine Vertshus uken etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere