RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Still going strong

Arne Bendiksen har opptrådt siden 1950-tallet. Tirsdag står han og Anita Hegerland på scenen på Josefine Vertshus.

- Ja, Arne Bendiksen er fortsatt i skuddet! Tindrende klar røst og masse energi, sier Kristin Dæhlie til Lokalavisenfrogner.no.

Hele Norge synger

Kristin Dæhlie er Informasjonssjef i Hele Norge synger, en storsatsning som ønsker å stimulere til økt sangglede på tvers av generasjoner, bosted, musikalske genre og sangkunnskaper.

Startskuddet gikk høsten 2007, og i løpet av et par måneder hadde Hele Norge synger involvert 15 000 nordmenn i ulike sangaktiviteter. Lokalsamfunnene har stått for en gedigen sangdugnad det står respekt av.

- I høst var vi, Hele Norge synger, på en omfattende turné med en rekke kjente artister. Tre dager på hvert sted - og Arne Bendiksen var et populært innslag, bekrefter Kristin Dæhlie.

Blå ballonger

Tirsdag 15.april får publikum muligheten til å synge sammen med Anita Hegerland og Arne Bendiksen. Artistene synger slagere fra 1960/70-tallet - sammen med publikum!

- Arne er en av norsk populærmusikks mest betydningsfulle personer siden 1950-tallet. Og det er ikke få slagere som har gått gjennom han, sier Kristin.

På tirsdag er målet å få flest mulig til å synge med.

- Dette vil jo bli en litt morsom retro-kveld med gamle slagere - der publikum inviteres til å synge med. Det å få flere til å synge sammen - er en viktig tanke ved prosjektet Hele Norge synger som er Rikskonsertenes største satsning noen sinne, opplyser hun til Lokalavisenfrogner.no

- Vil vi få se blå ballonger på tirsdag?

- Blå ballonger blir det nok!, avslutter Kristin Dæhlie.

Les mer på www.helenorgesynger.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere