RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stillekveld i kirken

Nordstrand kirke tilbyr en rolig aften fylt med meditasjon og ettertanke fire onsdager utover våren.

Nordstrand: Nordstrand kirke inviterer til stillekveld onsdag 17. januar kl. 19.00, og ønsker alle velkommen til en kveld fylt med ro og veiledet meditasjon.

Veldig mange mennesker i samfunnet i dag opplever at livet er hektisk. Det er så mange krav til ting som skal gjøres og så mye man sier til seg selv at man skulle ha gjort, sier Tore Laugerud som er en av initiativtakerne bak stillekveldene i kirken.

Laugerud forteller at hensikten med kvelden er å kunne trekke seg tilbake, finne tid for stillhet og å kunne skru av en ellers så hektisk hverdag.

Jesusmeditasjon

Meditasjonsmetoden som blir brukt kalles jesusmeditasjon. Alle som stiller opp får utdelt et ark med et bibelvers. Etter å ha lest dette verset skal man forsøke å gå inn i fortellingen og delta i den. Man skal bruke fantasien, kjenne lukter og konsentrere på det man ser og føler.

Jesusmeditasjon kan gjøres hvor som helst og når som helst, men om du gjør det i kirken, vil kirken hjelpe deg med å falle til ro, forteller Laugerud.

Alltid velkommen

Kirken er åpen for alle. De onsdagene vi ikke har stillekveld, holder vi åpen kirke. Da kan man komme for å be, tenne et lys, eller bare sitte i ro og stillhet. Man har behov for å kunne stenge den stressede hverdagen ute en liten stund. Jeg ønsker at folk på Nordstrand skal vite at de alltid er velkomne i kirken, sier Laugerud og håper at Nordstransbefolkningen vil benytte seg av tilbudet.

Det vil bli holdt stillekveld i Nordstrand kirke 17. januar, 28. februar, 21. mars og 18. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere