RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stiller ut på Bjerke

Denne måneden kan du se Edel Juuls kunstverk på Deicmanske bibliotek på Bjerke.

Bjerke: Edel Juul fra Økern har tidligere fortalt om sine kunstprodukter i Lokalavisen Groruddalen. Nå stiller hun sine arbeider også ut på Deichmanske bibliotek, Bjerke filial. Utstillingen ble åpnet forrige torsdag og blir stående til etter pinse.
Jeg har akkurat vært og satt den opp, og den skal stå i tre uker, sier Edel Juul til Lokalavisen Groruddalen.
Juul malte sitt første oljemaleri da hun var 15 år. 65 år senere finner hun stadig på nye kreative arbeider. Krukker, flasker, bokser og smykkeskrin dekoreres med perler og annen pynt.
Terapi
Mange av de 80 årene Edel Juul har levd har hun vært plaget av sykdom. Kunsten har hun brukt som terapi og en måte å glemme smerten på.
Når jeg jobber, fokuserer jeg hundre prosent på det jeg holder på med, og da glemmer jeg smerten. Hvis jeg ikke skulle kunne jobbe fordi jeg har vondt, hadde jeg aldri kunnet gjøre noen ting, forklarer Edel Juul.
Det er også mulig å kjøpe hennes produkter i forbindelse med utstillingen på biblioteket på Bjerke. Edel Juul selger dessuten også sine kunstverk hjemme på Økern til daglig. Der kan hun kontaktes i Skogvollveien 30 eller på telefon 22 64 23 27.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere