*Nettavisen* Nyheter.

Stilling ledig: Midtbanespiller

STYRKER STALLEN: Frigg vil tilbake til gamle storhetstider, og prøver nå å styrke spillerstallen via en stillingsannonse på finn.no. Foto: Arkivfoto

Frigg går nye veier for å nå toppen i norsk fotball. Nå søker de etter midtbanespiller på finn.no.

OSLO VEST: Og det er slett ingen amatør Oslo-klubben ønsker seg. Minstekravet er nemlig erfaring fra Adeccoligaen eller tilsvarende nivå i utlandet – altså minimum én divisjon over der Frigg spiller i dag.2. divisjonsklubben Frigg er en av Oslos mest tradisjonsrike byklubber, med sin 108 år lange historie.

Nedslagsfeltet er mellom Akerselva og Frognerkilen, og klubbens motto er å gjøre folk av folk.

Ambisiøst nok satser Frigg på å etablere seg som en av Oslos to beste lag, og til det trengs det en opprustning av spillerstallen.

Derfor går klubben nå nye veier for å styrke spillerstallen. På finn.nos stillingsannonser ble det torsdag lagt ut en stillingsannonse via Veksthuset rekruttering, der klubben søker etter midtbanespiller.

«På vegne av Frigg Oslo FK søker vi etter en midtbanespiller», heter det i annonsen.

Veksthuset forklarer videre at de ønsker å skaffe arbeidsgivere som kan tilrettelegge for fotballspillere i 2. divisjon.

Ambisiøs må du riktignok være, du må ønske å etterhvert spille fotball i høyere divisjoner, og minstekravet er altså tidligere Adeccoliga-spill.

FLERE NYHETER FRA OSLO:

40.000 sang på Youngstorget

Lyn-spiller vil gifte seg med VIF-helt

Ronaldo gjenforent med Knut Storberget

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.