RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal 12 øl - ødela for 20.000,-

Utbyttet var to sekspakker med øl. Men det ble dyre flasker, for skadene ved innbrudd beløper seg til omkring 20.000 kroner.

Nordstrand:Det var natt til søndag innbruddsalarmen gikk i Kiwi-butikken i Nordstrandveien 62. Det politiet raskt kunne konstatere, var at et vindu ut mot veien var knust og at noen hadde vært inne, men ingen ble funnet på stedet.

Det er ille at noen gjør så store skader for så lite utbytte, sier Tore Pilderud, daglig leder ved Kiwi Nordstrand. For etter det som søndag ble konstatert både av politiet og under opprydding, var at det bare var stjålet et par sekspakker øl, romstert litt inne i butikken, men altså knust en panseret rute.

Denne er dyr, men holdt altså ikke for stenger som sannsynligvis er brukt for å komme inn. Mye tyder på at flere har vært utenfor forretningen, men videobilder avslører at bare en person har vært inne. Pilderud fikk ryddet i lokalet søndag formiddag etter at politi fra Manglerud hadde vært på åstedsgransking. Politiet er interessert i om noe har sett noen eller noe ved Kiwi-butikken i Nordstrandveien på hjørnet med Oberst Rodes vei natt til søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere