RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal ambulanse ved Oslo City


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En ambulanse ble lørdag stjålet utenfor Oslo City. Ambulansen ble funnet igjen, men føreren er ikke pågrepet.

OSLO: Det er politiets operasjonssentral som melder om den stjålne ambulansen i sin Twitter-feed.

Det var lørdag at ambulansen ble stjålet, like utenfor Oslo City. Politiet fant senere igjen ambulansen i Dronning Eufemias gate, men føreren var da stukket av. Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for tyveriet.

Også i Prinsdal var det forsøk på biltyveri lørdag - denne gangen av en privatbil. To personer skal ha forsøkt å tilrane seg en bil, men klarte å komme seg unna. Fornærmede skal ikke være fysisk skadet.

Natt til søndag skal politiet ha pågrepet to personer på Slemdal for innbrudd i en bolig. En patrulje påtraff de to på utsiden av huset, og spor på stedet knytter dem til saken, forteller operasjonssentralen på Twitter.

Også i Oslos uteliv var det tilløp til drama i natt, da en mann ble tatt på fersken i det han forsøkte å stjele en mobil fra en gjest på Ivars kro. Mannen ble raskt pågrepet og kjørt til arresten.

LES OGSÅ: Det er mange ufine folk ute på byen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere