Stjal dobermann

Den stjålne dobermannen burde være lett å kjenne igjen på grunn av den kuperte halen. Meld fra til FOD-gården hvis du har opplysninger i saken. Foto: Privat

Den stjålne dobermannen burde være lett å kjenne igjen på grunn av den kuperte halen. Meld fra til FOD-gården hvis du har opplysninger i saken. Foto: Privat

De ansatte ved FOD-gården er fortvilet etter at noen brøt seg inn og stjal en dobermann sist lørdag.

 

KLEMETSRUD: FOD-gården, Foreningen for omplassering av dyr, håper våre lesere har tips som kan føre til at den savnede hunden kommer til rette igjen.

Den stjålne dobermannen er en stor hann, rundt fem år og den har kupert hale. Hunden kommer trolig opprinnelig fra Russland da det ikke lenger er lov å kupere haler i Norge.

Ingen vitner

Det var sist lørdag ved 18.30-tiden at dobermannen ble stjålet fra inngjerdingen på gården som ligger ved Klemetsrud.

Det var to på vakt den kvelden. En var inne i kennelen og gjorde i stand mat. Den andre vakten var på tur med en hund like ved gården. Vi hadde også fire frivillige som var ute på tur denne dagen, forteller Ellen Simonsen som driver gården.

Da vaktene kom tilbake ved 18.30-tiden var både porten inn til gården og porten inn til hundeburet åpen, forteller hun.

Hundeburene har doble låser slik at hundene ikke selv kan komme seg ut.

Lørdag kveld er det alltid stille på gården så vi kan høre om det kommer biler. Det var ingen som hørte noe denne lørdagen, bemerker Simonsen.

Tidligere eier bekymret

Hunden skulle egentlig omplasseres. Den tidligere eier har blitt varslet og er naturlig nok også bekymret for hunden.

Den hunden kommer fra et godt hjem. Vi har opplevd et par ganger tidligere at hunder har blitt stjålet, men da har det vært tidligere eier så det har vært lett å spore. I de tilfellene har det dreid seg om hunder som har blitt hentet av politiet. Dette er en helt annen situasjon, og det er ganske uvanlig. Særlig siden ingen har sett eller hørt noe. Hunden har blitt borte i løpet av noen minutter, sier Simonsen.

Hvis noen har opplysninger om den stjålne dobermannen, ta kontakt med Ellen Simonsen på 22 28 85 07/22 61 30 31, eller send mail til fod@fod.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag