RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal fra dugnad


Indignert: Lena Östling synes det er utrolig uforskammet at noen stjal sekker med tomflasker fra hagen hennes. Panten skulle brukes til treningsleir for NIF-gutter. Foto: Simen Sundsbø
Indignert: Lena Östling synes det er utrolig uforskammet at noen stjal sekker med tomflasker fra hagen hennes. Panten skulle brukes til treningsleir for NIF-gutter. Foto: Simen Sundsbø
En guttegjeng fra NIF samlet inn flasker for å finansiere treningsleir. Da flaskene skulle pantes hadde noen stjålet tre sekker.

NORDSTRAND: Foreldre hadde satt opp ruter og laget lapper. Guttene leverte ut lappene på de ulike rutene med dato og klokkeslett for når de skulle hente flasker. Etter hvert som de samlet inn, ble fangsten mellomlagret i sekker i hagen til en av guttene.

Stjålet

På kvelden skulle flaskene pantes, det var så mange at de måtte kjøre flere runder. Etter pantingen av den andre fullastede bilen kommer tre av guttene og Lena Östling: mor til en av dem, til lageret hjemme hos Östling. Der ser de at tre sekker er stjålet.

– En nabopappa hadde jogget forbi og så noen barn/ungdommer som drev i hagen, han viste om flaskeinnsamlingen og tenkte ikke mer over det., forteller fotballmammaen.

Sint

Östling er sint på guttenes vegne.

– Det er ikke snakk om kjempesummer med penger, men guttene og foreldre hadde lagt ned mye arbeid, og så kommer noen bare og rapper sekkene.

Sier den indignerte moren, som håper at de skyldige leser dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere