RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal øl og sykkel


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Det ble dobbelt fangst for politiet i Prinsdal natt til onsdag.

PRINSDAL: Klokken 03 på natten ble det meldt om innbrudd i Kiwi-butikken i Nedre Prinsdals vei. En dør var brutt opp.

Kort etter kom politiet over en mann som passet til beskrivelsen melder om innbruddet hadde observert. Han hadde en ølkasse på en sykkel. Hvor han hadde ølet fra og eierforholdet til sykkelen hadde han vanskelig for å forklare.

Dermed ble det dobbelt anmeldelse på den 45 år gamle mannen som er bosatt i Grønland politidistrikt.

Innbrudd i underetasjen

ØSTENSJØ: Tirsdag morgen ble det meldt om innbrudd i en enebolig i Østensjø terrasse. En vindusrute var knust i underetasjen i huset.

Tatt for uklart eierforhold

HAUKETO: Tirsdag formiddag kom en politipatrulje over to karer som holdt på med en motorsykkel i Ljabruveien ved Mortensrudveien. De to hadde vanskeligheter med å forklare eierforholdet til kjøretøyet. Etter hvert kom det frem at den ene var ettersøkt. Han forsøkte seg med falsk personalia. Dermed gikk veien til sentralarresten for den 49 år gamle mannen.

Etterlyst gikk langs E6

RYEN: Natt til onsdag fikk politiet kontakt med en mann som gikk langs E6 utover fra Ryen. Det viste seg etter hvert at den 52 år gamle mannen var etterlyst, og dermed ble han innbragt.

"Livløs" mann

HOLMLIA: Litt over klokken 02 natt til onsdag fikk politiet melding om at det lå en livløs mann ved Holmlia senter. Melder hadde forsøkt å få liv i ham, men uten å lykkes.

Politi og ambulanse kom til stedet, og etter hvert fikk de en slags kontakt med mannen. Han ble betegnet som "veldig godt beruset". Den 55 år gamle mannen ble kjørt til legevakten.

Tok fyr i motoren

RYEN: Onsdag morgen ble det meldt om bilbrann i Sandstuveien på Ryen. En håndverker hadde kjent det luktet brent av bilen sin, og da han gikk ut av den, begynte det å brenne i motoren.

Brannen ble raskt slukket. Årsaken til brannen er ukjent.

Hadde falske skilter

NORDSTRAND: Onsdag morgen ble det meldt om at varebil hadde stått parkert i Bakkerudveien på Nordstrand i flere dager. Da politiet kom til stedet, ble det etter hvert klart at bilen hadde skilter som skulle vært på en annen bil. Politiet har en anelse om eierforholdet.

Bil trillet inn i hage

BEKKELAGET. Onsdag ettermiddag tok en bil seg en tur på egenhånd i Solveien på Bekkelaget. Den trillet gjennom et gjerde om inn i en hage. Det ble ingen skader utenom på gjerdet. Fører, en 25 år gammel mann, hadde gått ut av bilen, og måtte innrømme at han nok hadde glemt å sette den i gir og dra til håndbremsen.

Tatt to ganger for bråk

BERGKRYSTALLEN: Natt til torsdag ble det meldt om bråk ved Bergkrystallen T-banestasjon på Lambertseter. Biler, mopeder og ungdom forstyrret nattesøvnen.

Politiet kom til stedet og fikk forklart at det var på tide å roe seg ned med tanke på naboer som gjerne ville sove før de skulle på jobb om noen timer.

Men budskapet gikk nok ikke helt inn. For bare to timer senere kom det ny melding om bråk. Da var politiet mer skarpe i sine beskjeder og de unge ble sendt hjem.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere