RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal lopper på Nordstrand og Holmlia


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Vi er i den travleste tiden for loppemarkeder. Men ikke alt som er ment for omsetting, kommer så langt. Les politiloggen!

NORDSTRAND: Fredag ettermiddag fikk politiet melding om at en øst-europeer forsynte seg av en del som var satt ut for henting. Dette skjedde i Mylskerudveien på Nordstrand.

En 24-åring ble pågrepet og kjørt sentralarresten.

Også på Holmlia var det noen lopper som kom på avveie. I forbindelse med loppemarked som skulle være på Lusetjern skole, var det en del ungdommer som forsynte seg og ødela. Dette skjedde lørdag kveld.

Her ble ingen tatt.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

To tatt for narkotikasalg

KARLSRUD: Fredag ettermiddag pågrep politiet to personer for omsetting av narkotika i Sandstuveien. Kjøp-/salg-situasjonen ble fulgt opp med ransaking av en leilighet på Karlsrud. Her ble det funnet mer narkotika. De to som ble tatt var menn på 19 og 20 år.

Luktet narkotika

SKULLERUD: I forbindelse med et oppdrag i en leilighet på Skullerud fredag ettermiddag kjente skarpe politineser lukten av narkotika. En kvinne og en mann på hhv. 29 og 31 var i leiligheten.

Russefest i rundkjøring

LAMBERTSETER: Lørdag kveld hadde en del russ funnet rundkjøringen ved Lambertseter senter som et egnet sted å slå seg til. Drikking og bråk ble meldt, men innen politiet kom til stedet, var de feststemte borte.

Tatt på stjålet sykkel

RYEN: Lørdag kveld stoppet politiet en 41 år gammel mann på sykkel i Enebakkveien på Ryen. Denne viste seg å være stjålet i Skovveien på Frogner.

Tatt for slåssing

HAUKETO: En 28 år gammel mann ble sent lørdag kveld tatt på Hauketo etter at han hadde begynt å slåss med en annen. Han ble kjørt sentralarresten. Årsaken til slåssingen er ukjent.

Bil på tur alene

HOLMLIA: Natt til søndag ble det meldt om at en bil hadde kjørt i et gjerde i Bertramjordet på Holmlia. Det viste seg at den parkerte bilen hadde tatt seg en tur på egenhånd. Politiet betegner forholdet som et uhell.

Bilbrann på Bogerud

BOGERUD: Det har i helgen vært en del bilbranner rundt om i byen. En av disse var natt til søndag i Paal Bergs vei på Bogerud. Politiet forsøker å finne ut årsaksforholdet.

Var nark-påvirket

BØLER: Politiet kom natt til søndag over en 16 år gammel gutt på Bøler som tydelig var påvirket av noe. Han ble tatt med inn på Manglerud politistasjon hvor han testet positivt på cannabis. Han ble deretter kjørt hjem.

Blåste over det lovlige

OPPSAL: Søndag morgen hadde politiet en kontroll i Hellerudveien. Her ble en øst-europeisk mann mistenkt for promillekjøring, og dette ble bekreftet ved pusteprøve. Han ble kjørt inn, og er nå uten førerkort.

Litt røyk etter tørrkoking

OPPSAL: En mann ble sjekket av ambulansepersonell etter at han hadde fått i seg noe røyk. Dette skjedde ved at en kjele hadde kokt tørr i Filerveien på Oppsal. Ingen skader, men boligen trengt utlufting.

Tatt med nark og kniv

LAMBERSTETER: Politiet kom søndag over en mann i Langbølgen på Lambertseter. Ved ransaking ble det funnet narkotika og en kniv på han.

Ulovlig mopedkjøring

LAMBERTSETER: Politiet stoppet søndag formiddag en mann på moped i Mellombølgen på Lambertseter. Det var mistanke om promillekjøring. Dette var negativt, men 48-åringen hadde ikke førerkort, og han kunne ikke gjøre rede for eiendomsforholdet til tohjulingen. Dermed tok politiet nøklene, og han ble anmeldt for ulovlig kjøring.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere