*Nettavisen* Nyheter.

Stjal penger fra Bøler kirke

MODERNE: Stein, kobber og glass preger nye Bøler kirke. Foto: FOTO: Nils Petter Dale

Det er heller sjelden det er innbrudd i kirker. Men i helgen ble Bøler kirke urettsmessig besøkt.

BØLER: Mandag morgen ble det meldt om at det i løpet av helgen hadde vært innbrudd i Bøler kirke. Tre dører var brutt opp. Det var stjålet penger og et bankkort. Politiet kan ikke si noe mer om innbruddet, og de er svært interessert i å høre om noen har sett uvanlig aktivitet rundt kirken i løpet av helgen.

Uheldige turister

RYEN: Litt før kl.13.30 mandag fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt i fjellveggen nedover i Svartdalstunnellen nedenfor Ryen. Ingen personskader, men de nederlandske turistene som var på to ukers ferie i Norge, var naturlig nok svært bekymret for hvordan ferien deres skulle bli uten bil.

Kioskinnbrudd

RUSTAD: Natt til tirsdag var det innbrudd i kiosken på idrettsbanen på Rustad. Det er ukjent hva som er stjålet. Vekterselskap tok seg av jobben med å få sikret en knust vindusrute.

Veltet handlevogner

HOLMLIA: Litt over klokken 02 natt til tirsdag ble det meldt om bråk ved REMA 1000 i Holmliaveien. Da politiet kom til stedet, forsvant en del ungdommer. Veltede bruskasser og handlevogner viste hva de unge hadde moret seg med.

Stjal PC

OPPSAL: Tirsdag morgen ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en bolig i Vetlandsveien på Oppsal. En verandadør var ødelagt. Hvor mye som ble stjålet er noe uklart, men en PC er i alle fall borte.

Uten skilt og førerkort

RYEN: Politiet stoppet tirsdag formiddag en bil på Esso-stasjonen på Ryen. Den skulle hatt dagskjennetegn, men de manglet. Og den 29 år gamle sjåføren hadde heller ikke med seg førerkort. Dermed ble det anmeldelse.

Varm grill i bilen

HVERVENBUKTA: Natt til onsdag kom det melding om at det brant i en bil ved Hvervenbukta. Nødetatene kunne konstatere mye røyk i kupeen, men ikke åpen ild.

Det viste seg at det sto en engangsgrill i bilen, og på grunn av et åpent vindu, ble det såpass trekk at det ulmet og røyk. Brannvesenet fikk slukket.

Ikke brann

BOGERUD: Natt til onsdag kom det melding om brann i en campingvogn i Stallerudveien på Bogerud. Det viste seg at dette ikke var riktig. Men i vognen var en mann som var etterlyst. Han ble brakt inn. Det er uklart hva brannmeldingen gikk ut på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag