RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Stjal postbilen

De fleste tar jo nøkkelen ut og låser bilen når de forlater den.

Manglerud politidistrikt Men det er ikke like praktisk for alle. For de som kjører post og stopper for hver 10. meter, kan det jo bli noe upraktisk.

Postbudet som kjørte rute i Mekanikerveien på Godlia fredag formiddag skulle nok ønske at nøkkelen hadde vært i bruk. For da posten var levert, og budet skulle kjøre til neste leveringssted, var også bilen borte.

Forholdet er politianmeldt, men det er uklart hvor bilen nå befinner seg.

Av andre saker fra Manglerud-politiets logg kan nevnes:

Isete ruter

GODLIA: Fredag morgen ble en 16 år gammel gutt påkjørt i Hellerudveien ved Trasop skole. Han ble kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus med skader i hode og ben.

Den 19 år gamle bilføreren mistet sertifikatet på stedet. Han hadde ikke vært nøye nok med å skrape is av rutene.

Fotgjengeren hadde krysset veien utenfor fotgjengerfeltet.

Vinglete kjøring

RYEN: Trafikanter er ganske flinke til å melde når de kommer over medbilister som kjører vinglete, og det setter politiet pris på.

Fredag kveld litt før klokken 20 kom det melding om slik kjøring på E6 innover ved Ryen. Den aktuelle bilen ble stoppet like etter Ulven , og den 39 år gamle kvinnelige bilføreren ble kontrollert.

Denne gangen var det ikke snakk om ruspåvirkning og hun kunne kjøre videre.

Oppdaget fremmed på verandaen

GODLIA: Litt før klokken 04 natt til lørdag ringte en huseier i Godlia parksti og fortalte at en fremmed person var på verandaen.

Politiet pågrep kort tid etter en mann, og han må svare for både innbruddsforsøk og at han hadde narkotika på seg . Det var også vanskelig å få bekreftet personalia på han.

Så et dyr i veien

KLEMETSRUD: Like før klokken 05 lørdag morgen kom det melding 0m at en bil hadde kjørt i autovernet på E6 ved Klemetsrud. Det ble ingen personskader.

Bilfører forklarte at han bremset kraftig opp for å hindre å kjøre på et dyr som løp ut i kjørebanen.

Hvordan det gikk med dyret er ukjent. Brannvesenet måtte rydde veien etter oljesøl.

Fyllekjøring

EKEBERG: Lørdag klokken 11 ble en bil stoppet i Ekebergveien ved Jomfrustien. Kjøringen var ikek helt grei. Det viste seg at den 66 år gamle mannen bak rattet var beruset. Han ble kjørt arresten.

Kjørte på fortauet

NORDSTRAND: Når man ikke klarer seg med veibanen, men også kjører opp på fortauet, må man være forberedt på at politiet reagerer. Det fikk en 50 år gammel mann erfare lørdag ettermiddag. Han kjørte svært vinglete i Kittel Nilsens vei på Nordstrand, også på fortauet, og ble derfor kjørt sentralarresten for nærmere kontroll.

Var ikke helt klar

SÆTER: Lørdag kveld kom det melding om at det satt en dame på en bussholdeplass i Ekebergveien ved Sæter. Det virket som hun ikke hadde det helt bra.

Det viste seg at 38-åringen var narkotikapåvirket. Det ble også funnet tyvgods på henne.

Kjørte uten gyldig førerkort

BJØRNDAL: En politipatrulje stoppet lørdag kveld en bil på Bjørndal. Sjåføren kunne bare vise et makedonsk førerkort, men 30-åringen hadde vært så lenge i Norge at han måtte ha norsk førerkort for å kjøre lovlig her. Har man bodd i Norge i mer enn ett år, må man ha norske kjørepapirer.

Tastet feil kode

NORDSTRAND: Klokken 01.30 natt til søndag gikk en boligalarm i Freidigveien på Nordstrand. Det viste seg ikke å være innbrudd, men sønnen i huset som hadde tastet feil kode da han gikk inn.

Hadde knust to ruter

HOLMLIA: Søndag kveld kom det melding om boliginnbrudd i Lusetjernveien på Holmlia. I løpet av helgen hadde noen vært inne i det aktuelle huset. Noen småting var stjålet og to vindusruter knust.


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere