RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjal trikkeveska

En passasjer så sitt snitt til å stikke av med hele beholdningen av kontanter og trikkebilletter, etter at en trikk kolliderte ved Schous plass onsdag ettermiddag.

SCHOUS PLASS: Vi leter med flere biler i området, men det er kanskje liten sjanse for å finne vedkommende. Det er mange mennesker som er ute i dette området når det er så fint vær, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt.
Det var etter at trikken kolliderte med en personbil ved Schous plass onsdag ettermiddag, at trikkeføreren forlot trikken for å fylle ut et skademeldingsskjema, at en av passasjerene så sitt snitt til å ta med seg hele trikkeveska.
Vi har snakket med mange vitner, og leter etter en narkomanaktig person i 20-25-årsalderen. Han ser litt sliten ut, og skal være kledd i olabukse og en beige jakke, sier Hjulstad, som foreløpig ikke vet hvor mye tyven fikk med seg.
Det er jo sånn at de har en viss beholdning med penger og billetter i trikken, men vi tror ikke han fikk med seg så veldig mye. Jeg vil anslå 1000-2000 kroner, uten at jeg skal si det sikkert, sier Hjulstad.
Ingen ble imidlertid skadet, hverken i kollisjonen, eller tyveriet.
Kollisjonen var egentlig bare en fillesak, men sjåføren og trikkeføreren fylte ut et skademeldingsskjema, for at dette skulle bli registrert. Man kan jo kanskje si at trikkeføreren var litt dum, som lot trikkeveska bli igjen i trikken, men vedkommende tenkte antageligvis ikke at den kunne bli stjålet, avslutter Hjulstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere