RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange forsøk: Det ville seg ikke for Emilie Bosshard Haavi hjemme mot Kolbotn. Superspissen hadde mange forsøk.
Mange forsøk: Det ville seg ikke for Emilie Bosshard Haavi hjemme mot Kolbotn. Superspissen hadde mange forsøk. Foto: Foto: Thomas Granerød

Stjernesmell for Røa

Røa-trener Geir Nordby forstod ikke helt hva som skjedde da Kolbotn vant 4-1 på Røa kunstgress lørdag.

Røa: – Jeg må innrømme at jeg ikke helt vet hvorfor dette skjedde, sier en smårystet Røa-trener, minutter etter å ha fått resultatmessig juling av Kolbotn.

Ledet kampen

Etter en noe kjedelig og målløs førsteomgang, der hjemmelaget hadde to skudd i tverrliggeren, fikk de 146 betalende tilskuerene hele fem scoringer etter pause.

Det hele startet så lovende for Røa da innbytter Andrea Skjold Frøshaug ekspederte ballen i mål etter et herlig forarbeid og innlegg fra Lene Mykjåland - da var det spilt i 60 minutter.

16-åring med hat-trick

Men, så startet marerittet for serielederen. 16-årige Ada Stolsmo Hegerberg noterte seg nemlig for et hat-trick i løpet av de neste 10 minuttene og snudde kampen totalt på hodet.

– Helt utrolig herlig å oppleve dette, det er jo slike opplevelser man trener for. For å være ærlig så trodde jeg det skulle ta lenger tid før jeg fant scoringsformen, forteller Kolbotn-spilleren til Ullern Avis Akersposten.

"Hawaii-fotball"

Og som om ikke dét var nok, på overtid sørget storesøster Andrine (18) for at Kolbotn kunne reise hjem fra Røa med en solid 4-1 seier.

– Vi ble utålmodige og mistet fullstendig strukturen i laget - og det ble helt Hawaii-fotball utover i andreomgang, er Nordby sin forklaring på kollapsen.

Før oppgjøret mot Kolbotn så hadde Røa kun sluppet inn seks mål - ergo var det en småsjokket trener som nå skulle forklare fire bakover i en og samme kamp.

- Dette er uvant for oss. Men, nå må vi sammen finne ut av hva som gikk galt. Det blir ingen tordentale fra meg, avslutter trener Geir Nordby.

Allerede førstkommende tirsdag tar Røa imot serietoer Stabæk, som ligger tre poeng bak på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere