RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernesmell mot Follo

Manglerud Star kom fra en meget solid 2-2 kamp mot Hønefoss i seriepremiéren, men møtte veggen mot Follo og tapte fortjent 5-1 på Ski stadion.

Ski: Det var tidlig klart hvilket lag som ville mest på en vanskelig og tung gressmatte på Ski stadion 2. påskedag. Etter 40 spilte minutter ledet Follo 3-0 på et passivt MS-lag som sto dårlig imot fysiske og kyniske verter.

MS, som alltid fungerer best når Espen Schjerven blir flyttet frem, fikk redusering av samme mann tre minutter før hvilen. Da tentes det et lite håp, noe som ble knust to minutter senere, da Schjerven pådro seg rødt kort for hands etter å ha reddet et Follo-skudd på mållinjen. Det påfølgende straffesparket ble mesterlig reddet av Stian Straume, men keeperen måtte gi retur som Follos Kristian Holm var kvikkest på. Dermed sto det 4-1 til hjemmelaget rett før pause og kampen var i realiteten avgjort.

Det hører med til historien at dommeren burde gitt MS et klart frispark i forkant av straffesparket, noe som ble helt avgjørende for kamputfallet.

Ikke med vilje

Espen Schjerven har startet sesongen formidabelt med tre scoringer på to kamper og troner med det øverst på toppscorerlista i Adeccoligaen. For Schjerven selv og laget er det ekstra irriterende at han nå må sone karantene for et rødt kort som vel må anses som en reflekshandling da han handset som bakerste mann.

Dette er surt, det er greit at dommeren blåser for selve situasjonen, men ting gikk så fort og jeg handset ikke med vilje. Det er ekstra bittert når det burde vært blåst frispark til oss i forkant da Carl-Erik (Torp) ble sparket ned, forklarte Schjerven noe oppgitt etter kampen.

Håpløst utgangspunkt

Med én spiller mindre på banen og tre mål bakpå, var utgangspunktet for 2. omgang rett og slett håpløst for MS. Laget skal allikevel ha kreditt for at de sto omgangen ut og at de torde ta sjanser. Med litt hell hadde ikke en redusering vært direkte ufortjent, men i stedet satte Per Herman Puck inn spikeren i kista drøye 20 minutter før full tid og 5-1 sto seg kampen ut.

Ganske skuffet

Jeg er ganske oppgitt og skuffet over hva vi presterte i dag, sa trener Geir Midtsian. Det var to ting jeg sa på spillermøtet. Det ene var å passe på overganger imot, det andre var dødballer. Når vi så slipper inn hele fire dødballmål må det være snakk om en mental svikt i laget. Vi vinner jo nesten ikke en eneste duell! Da det gjelder kampens dommer så mener jeg bestemt at han var dårlig. Han var faktisk enda verre enn han vi hadde på Bislett. Follo får lov til å bruke over minuttet på hver dødball og han ignorerte et soleklart frispark i forkant av straffesparket og det røde kortet. Dette ble kampavgjørende, selv om vi som lag spilte til langt under pari i dag og ikke i hovedsak skal skylde på dommeren, avsluttet Midtsian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere