RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Østkantavisa øker mest!


Østkantavisa øker mest blant lokalavisene i Oslo.
Østkantavisa øker mest blant lokalavisene i Oslo.
Østkantavisa har nå 45 000 lesere. Dermed har avisen økt med 4 000 lesere siden forrige måling. På ett år har avisen økt med hele 9 000 lesere.

De offisielle lesertallene for 2007 er svært hyggelig lesning for Edda Medias lokalaviser i Oslo. Østkantavisa er den avisen som øker mest blant lokalavisene i Oslo.

- Jeg er godt fornøyd med tallene. Det er først og fremst flinke journalister i Østkantavisa som gjør en glimrende jobb. I tillegg viser det seg at folk vil lese gratisaviser bare det er bra nok, sier ansvarlig redaktør i Østkantavisa, Tore Bollingmo.

Over 200.000 lesere

Tilsammen har lokalavisene i Oslo fått 25.000 nye lesere siden samme tid i fjor. Over hele byen har lokalavisene 206.000 lesere.

- Det er klart vi er fornøyd med å vise en slik vekst. Tallene bekrefter vår posisjon i lesermarkedet. Vi føler at vi har bevist at når vi gir ut gratisaviser med god lokal profil og høy troverdighet, så blir de lest, sier de ansvarlige redaktørene Ivar Brynildsen og Tore Bollingmo i Lokalavisene Oslo AS.

Satser på nett

Lokalavisene Oslo har i 2008 også trappet opp sin satsing på lokale nettsteder, og kan også der vise til god vekst.

Ivar Brynhildsen er fornøyd med utviklingen så langt.

- Vi har bemannet opp over hele Oslo og er klar for å satse lokalt på internett. I tillegg har vi innledet et samarbeid med studenter som skal dekke små og store begivenheter i hele Oslo, sier han til Østkantavisa.

Han mener at lokalavisene i Oslo kan bli best på sikt.

- Målet er at vi på sikt skal bli de foretrukne nettstedene hvor v holder oppdatert på de begivenhetene hvor folk bor. Profilen er som på papir, vi er ultralokale, avslutter Ivar Brynhildsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere