RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Østmarkmarsjen for 47. gang


Skullerudstua har i en årrekke vært start- og innkomststed for Østmarkmarsjen, og slik blir det også til søndag.
Skullerudstua har i en årrekke vært start- og innkomststed for Østmarkmarsjen, og slik blir det også til søndag. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
I år arrangeres Østmarkmarsjen for 47. gang.

ØSTMARKA: – Vi arrangerer Østmarkmarsjen, som er den tredje eldste turmarsjen i Norge, søndag 12. september med start mellom kl. 09.00 til 13.00 fra Skullerudstua, forteller Per Andres Roald i Oslo Gang- og Turmarsjklubb.

– Dette har opp gjennom årene vært en meget populær turmarsj med 3000 deltakere på det meste.

Marsjen inneholder 5-, 11- og 20-kilometersløyper. 5-kilometersløypa er barnevogn- og handikapvennlig. 11- og 20-kilometeren går i Østmarkas variert terreng.

– For de som vil ha flere turer, arrangerer vi Nordtvetmarsjen fra Nordtvet Gård på Kalbakken lørdag 11. september klokken 9 til 12.

Norges eldste marsj, Nordmarksmarsjen går lørdag 2. oktober fra Stryken stasjon til Sognsvann 32 kilometer lang, en skikkelig utfordring, sier Per Andreas Roald i Oslo Gang- og Turmarsjklubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere