*Nettavisen* Nyheter.

Sto naken igjen etter solstudio-ran

Grete Jonassen opplevde marerittet da hun etter 25 minutter i solstudioet oppdaget at absolutt alt unntatt skoene var stjålet fra båsen hennes.

Lambertseter: Grete Jonassen skulle unne seg en liten pause oppi alle påskeforberedelsene sist fredag, og dro til Oslo Solsenter på Lambertseter. Mens hun lå i solsengen ble alle tingene hennes stjålet av en frekk tyv, til tross for at de bare lå på en armlengdes avstand.

De tok lommeboken med 2800 kroner, Visakortet og Mastercardet mitt. De tok brillene og klokken min, bilnøklene, solkortet og absolutt alle klærne mine - det eneste som sto igjen var skoene, fortalte hun opprørt til Nordstrands Blad etter hendelsen.

Døren var låst med både nøkkel og krok, men det stoppet altså ikke tyvene. Trolig har vedkommende stått på noe og fisket tingene opp gjennom den smale sprekken mellom taket og veggen på båsen.

Dette var en skikkelig ekkel opplevelse. Der sto jeg helt naken, og måtte snike meg ut til inngangsdøren etter hjelp. Heldigvis kom det en dame som ringte til politiet og til mannen min, som kom med nye klær til meg, sa Jonassen.

Tyvene hadde låst seg inn i bilen hennes, men ikke stjålet annet enn mobiltelefonen.

Husnøklene lå heldigvis gjemt under et ark, og bilen som var full av mat til påsken, lot de stå igjen. Hva de skulle med den slitne joggedressen min, skjønner jeg ikke, sukket ransofferet mens hun ventet på at politiet skulle rykke ut. De hadde med seg pledd til den klesløse damen, men tekstiler hadde hun altså klart å ordne seg på egenhånd før politiet dukket opp.

Politiets etterforskning vil blant annet gå på å sjekke videobilder fra stedet, men vil gjerne høre fra de som eventuelt kan ha sett en person bærende på damens effekter.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag