RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolene viste vei

For å finne veien til Manglerud videregående skole, var det bare å følge stolene

Manglerud: Det var åpen dag på Manglerud videregående skole mandag 23. februar. Og formgivingsklassen ved skolen hadde kommet opp med en kreativ idé for anledningen. De skulle lage et stolprosjekt.

De 40 år gamle stolene i skolens aula var klare for en utskiftning, og dette visste formgivingselevene å dra nytte av. Alle de 150 elevene fikk hver sin stol til disposisjon med klar beskjed om å bruke kreativiteten.

Elevene vil få karakter etter utførelse, kreativitet og arbeidsmåte underveis, forteller avdelingsleder ved formgivingslinjen Annika Ekås. Og avdelingslederen var ikke bekymret over elevenes arbeid.

Elevene er så flinke. Jeg er mer bekymret over søkertallet. Veldig få vet at vi har formgivning her ved skolen, sier avdelingslederen. Hun synes det er synd at ikke flere søker til formgivingslinjen, og håper at stolprosjektet vil få øynene opp på folk, og gi linjen flere søkere.

Ekås kan fortelle at elever og lærere har et godt miljø seg imellom, at elevene tør å være kreative og ikke er redde for å komme med ideer.

Tannaz Hadion er helt enig.

Det er artig og koselig på linja, og alle gruppene er knyttet til hverandre, sier formgivningseleven.

Konsert

Det var ikke bare stoler og kunst som ble vist frem på skolen. Musikklinjen holdt konsert, og det ble servert vafler.

Manglerud videregående er en hyggelig skole hvor alle kan være seg selv. Ikke noe jåleri her, forteller Ekås, og håper at elever vil søke seg til skolen, og da spesielt til formgivning!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere