Gå til sidens hovedinnhold

Stolte senior-rappere

Landets eldste rappere i Cabaret Fossile vant årets Kulturpris i Bydel Vestre Aker. Og gruppen som tok Norge med storm i fjor, har ingen planer om å gi seg. – Vi får fortsatt mange tilbud om å opptre, sier frontfigur Mette Iuel.

HUSEBY: At Cabaret Fossiles rappere vant kulturprisen, er vel neppe noen overraskelse. Gruppen sjarmerte norske TV-seere når de tok seg til semifinale i Norske Talenter. Og folket i Bydel Vestre Aker har talt. De mener Ingvar Strøm, Ragnar Braaten, Mette Iuell, Jack Weeberg og Ludvig Jøssund fortjener kulturprisen.

Gruppen fikk overrakt premiene under pausen i møtet i bydelsutvalget torsdag kveld. Iuell var strålende glad over å bli hedret.

– Dette er en stor og gledelig overraskelse! Fortjener vi den? Vel...vi sier ihvertfall ikke nei takk, sier hun med et bredt smil.

Og hun kommer med visdomsord:

– Vi slutter ikke å leke fordi vi blir gamle. Vi blir gamle fordi vi slutter å leke, slår hun fast
.

Tilbud

Etter at den ble landskjent, har gruppen fått en rekke tilbud om spillejobber. Men de drar ikke land og strand rundt.

– Nei, vi holder oss i Oslo og omegn, sier Iuell som på vegne av gruppen har mange å takke.

– Våre familier, Røa eldresenter og Elin Horn Galtung. Sistnevnte har vært en ivrig publikummer og støttespiller. Ikke minst takker vi alle som stemte på oss.

Vitalitet

Leder Elin Horn Galtung i Vestre Aker bydelsutvalg, er full av beundring for de kreative seniorene.

– Dere tok oss alle med storm. Livet etter pensjonsalder kan også by på nye og spennende ting. Det har dere vist oss. Og dere har vist at vitalitet ikke er avhengig av alder. Det er aldri for sent å få nye interesser. Vi er er rett og slett kjempestolte av dere!

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto