Gå til sidens hovedinnhold

Stolte Stovners supershow

Arrangører, bydelen og alle som bor på Stovner kan med rette kalle seg Stolte Stovner. Årets bydelsdager viste stort engasjement og mangfold.

Stovner: Både små og store deltok og viste fram alt hva den fargerike bydelen har å by på. Artister, kor, skuespill, matfestival, Bollywoold-fester, Vardeheim jazz, friluftsgudstjeneste, pilegrimsvandring og en minneverdig avslutningskonsert i Fossum kirke, var noen av godbitene.

Kultur binder folk sammen

- Det er kultur som binder folket sammen, det er gjennom kultur vi kan bli bedre kjent, bryte ned barrierer og få til noe, sa en meget fornøyd arrangør Knut Akselsen.
- Dette har gått over all forventning, jeg er kjempefornøyd. Også været har vært på vår side, sa Akselsen etter avslutningskonserten i Fossum kirke.
Det store trekkplasteret til årets bydelsdager skuffet ikke. Mira Craig sang, danset og pratet med et ellevilt publikum. Noen jenter fikk lov å komme opp på scenen og danse, og det var kjempestas for de unge Mira Craig-fansene.

Avslutning i Fossum kirke

Søndag kveld hadde årets bydelsdager en verdig avslutningskonsert i Fossum kirke. Her deltok fargerike dansere i Damini House of Culture og bydelskoret beveget publikum med Stovnersangen. Elias og Veronika Akselsen framførte følelsesladde sanger for publikum. Stovner har med bydelsdagene 2006 vist at de har et levende, spennende og kreativt kulturliv. Engasjerte innbyggere har all grunn til å være stolte av hva bydelen sin og hva de har fått til.
Stovner er et Norge i miniatyr
Knut Akselsen

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus